Elromlott volna a pendrive-om?
Figyelt kérdés
Bedugom az USB portba a pendrive-ot, és kettő cserélhető lemez jelenik meg, egy F és egy G meghajtó.
Maga a pendrive eredetileg 8GB-os, most úgy néz ki a mutatvány, hogy van egyszer egy 7,56GB meg egy 22,5MB-os cserélhető lemezem.
Formázni próbáltam, de a 22,5MB-os lemezen írásvédett fájlok vannak így nem engedi, próbáltam az írásvédettséget feloldani, de rendszergazdai jogosultságok miatt nem engedte.
Mit tudok tenni jelen esetben?
Ja, ez úgy alakult ki a pendrive-on, hogy kölcsönadtam és így kaptam vissza.
2015. júl. 8. 13:20
1/3 Brenya válasza:
Töröld a partíciót utána hozd létre újra és úgy formázd(minden adat elvész).
2/3 A kérdező kommentje:
Nem baj, ha minden adat elvész, de hogy tudok partíciót törölni? Ha leírnád a folyamat lépéseit megköszönném...
2015. júl. 8. 14:12
3/3 Brenya válasza:
Nem tudom milyen op-rendszert használsz de itt van egy leírás.: [link]
Ha nem sikerül írj vissza akár privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!