Elromlott a pendriveom, valaki ötlet?
Figyelt kérdés
Tegnap este tv-re volt kötve, néztem a kis sorozatomat, és véletlenül miközben ment, lehúztam. És most a gép észleli,hogy be van dugva, de ennyi. Nem lehet megnyitni, sem formázni sem! Ha a fájlokat nem is,de a pendriveot hogyan tudnám helyretenni? (Kép [link] A ''D'' meghajtó a pendrive.2015. jan. 4. 12:30
1/1 Szal Dávid válasza:
A képet sajnos nem látni, letörölted a DropBox-ról? Ha kihozza legalább a meghajtójának a helyét a D-t, akkor próbáld meg leformázni. Ha úgy sem lesz jó, nézd meg, hogy biztosan megvan-e minden kis fog rajta, ugyanis nem kell hogy gondot okozzon, ha közben szeded le, de lehet hogy épp kitört belőle egy kis fog. Velem is megesett sajnos. Ha nem jó, szerintem vegyél újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!