Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a 8gbos pendriveom...

Mi lehet a 8gbos pendriveom baja ha eddig kb 7000kb/s-el lehetett rá másolni de pár napja már csak ilyen 1000kb/s-el. Formáztam is de nem segitett, xpt is ujratettem már. ötlet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 22:27
 1/8 anonim válasza:

Mi köze van annak az eszköz sebességéhez, ha újra teszed az Xp -t? Értelem bevillog.

Sok minden befolyásolhatja az eszköz sebességét.. majd ha lesz valakinek kedve megírogatja.

2011. márc. 15. 22:42
 2/8 A kérdező kommentje:
például az hogy tele volt virussal a gép és minden egyéb totál lassu volt te agyonmüvelt nyomorék... minek irsz ha semmi értelmeset nem tudsz , jerk...
2011. márc. 16. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy lassan tele van? az írási sebesség nagyon lecsökken ha már keresnie kell a szabad helyet, ez kb 80-90% fölötti telítettségnél jelentkezik. ha üresen is jelentkezik akkor nemtom...lehet apró fájlokat másolsz azok eleve lassabban íródnak, vagy az usb portok le vannak terhelve, vagy a vinyóról nem olvas olyan gyorsan stb.
2011. márc. 18. 11:48
 4/8 A kérdező kommentje:
teljesen üres a pendrive ! ht nem tudom , csak nem értem ezt a hirtelen váltást, eddig 7megával pár hete meg 1et se nagyon éri el mindegy mekkora a fájl...
2011. márc. 18. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Pedig az XP telepítése lehet, hogy megoldaná a problémát. HA tele van szemetelve, befolyásolhatja.
2011. márc. 18. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:
és véletlenül nem egy másik usb protba használod azóta? az elülső usb-k általában 1.1 sebességőek a régi gépeden, felteszem ha xp-t használsz nem lehet vlmi új vasad...próbáld meg hátsó/másik usb portba bedugni. rakj fel avastot, és fat32 re formázd a pendrivot!
2011. márc. 18. 19:36
 7/8 A kérdező kommentje:
utolso kommentben a gyözelem kulcsa.. az usb port volt a gond... t h x
2011. márc. 19. 12:45
 8/8 anonim válasza:

Első hozzászóló vagyok, és válaszolnék a válaszodra.

Igen, biztosan én vagyok az agyonművelt nyomorék (???) akinek nincs tele a gépe vírussal, és vírus irtóm sincs, és sosem volt rá szükségem. Jah, biztosan azért, mert agyon vagyok művelve, meg nyomorék vagyok. Nem kell letölteni baromságokat, nem kell megnyitni olyat amiben nem vagy biztos, és akkor nincsenek vírusok és meg van oldva ez a hülyeség, hogy újra telepíted az Xp -t, lényegében tök feleslegesen..

Másrészt a hozzászólásod téged minősít. :o)))))))))))))))

2011. márc. 20. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!