A HDD ha nagyon-nagyon dolgozik, akkor hirtelen hangos lesz?
Wd HDD van caviar blue, és azt vettem észre, hogy amikor nagyon-nagyon dolgozik, akkor hirtelen hangos lesz, de máskor egyébként egyáltalán nincs hangja.
Tehát netezek, játszok meg minden akkor tök csendes. De amikor megnyitom a sony vegas-t például akkor egyik pillanatban nagyon csendes és ahogy elkezdi betölteni a cuccot a sony vegas (sony vegasban lévő videókat amelyeket szerkesztek) akkor hirtelen felhangosodik, vagy 2 mp-re majd elhalkul. Amíg hangos azalatt érezhetően/láthatóan gyorsabb.
Olyan, mint amikor autóval mégy főúton 6-ban, majd visszaváltasz 2 sebességet hogy legyen nyomatékod megelőzni a kamiont. Ez is az. Felbúg és hirtelen begyorsul.
Ez normális?
teljesen normalis, kicsit hangos komolyabb terheles alatt de nincs baj
az enyem is olyan, mert a file-okat amiket betolt reg hasznaltad es hirtelen elo kell, hogy keresse ezt pedig a leheto leggyorsabban teszi ami csak kepes
Nekem van egy WD Caviar Black HDD-m.
Most, ha ezt 100%-on járatom, se olyan hangos.
Nem értem, hogy most a hangost úgy értitek, hogy egy HDD-hez képest hangos, vagy a fületeknek?
Mert, hogy én nem hallom az enyémet semmilyen körülmények között, mert a ventik elnyomják a hangját...
A HDD-hez képest! Egyik pillanatban semmi, a másik pillanatban olyan, mintha a 10 éves 80GB-os HDD-m dolgozna benne.
Csak azért kérdezem, mert ezt az utóbbi 1-2 hétben kezdte el csinálni.
Egyetértek a 6os válaszlóval egy HDD bármikor megadhatja magát.
Nézd meg ezzel a programmal HDSentinel van-e baja, nézd meg van-e rajta hibás szektor, és milyen a hőmérséklete, ezzel a progival tudod megnézni.
Nézd meg mennyire töredezett: Startba kezd begépelni hogy lemeztöredezettségmentesítő.
Ha valami hiba lépett fel valahol nézesd meg szervízben.
(Nekem már 3 szorcseréltek Hdd-t, különböző gépekben:
3-5 éves, 1 hónapos, fél éves HDD-ket cseréltek nálam.)
Ebből 2-t ingyen garanciálisan cseréltek.
Szóval ha baj van nézesd meg.
Akkor ez esetben valószínűleg normális ez a hang.
(Néha nekem is kiad búgó hangot, amikor több dolgot is végez, kB. 5-6 percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!