Az alábbi hardverek mennyi ideig állják meg a helyüket játékok terén?
Heló mindenki
A kérdésem, hogy véleményetek szerint az alábbi hardverek mennyi ideig lesznek megfelelőek játékra. Úgy tudom hogy ezt nehéz megjósolni, de csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. Processzorokat és videókártyákat írok. A "cél": 30 FPS FullHD-n, Low-Medium grafikai beállításokkal.
FX 4300
FX 6300
FX 8350
i3 4130
i3 4330
i5 4460
R7 250x
R7 260x
GTX 750 Ti
GTX 660
Processzor: Intel Core i5 4460
Videokártya: Nvidia GTX 660
2-3 év az, amit így előre meg lehet jósolni. De egy i5-4460+GTX 750 Ti/GTX 660 teljesen low beállításokkal akár a jelenlegi konzolgeneráció végéig is kibírhatja, persze ha nem 8 év vagy több lesz...
Ja és a 8GB ramot se hagyd ki.
Az i5 4460 egy nagyon jól sikerült processzor, szerintem évekig elleszel vele, gyári hűtővel is "hűvös" és nem "hangos" és rettentő sok ereje van.
A VGA-k már más helyzetben vannak, ezek közül egyik sem egy erőmű, de én a GTX750ti-re szavaznék, mert az lesz a legjobban támogatva a jövőben, mert Maxwell alapokra épül.
Amúgy szerintem hosszútávra egy r9 270x minimum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!