Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » össze passzolnak a hardverek?

07istvan22 kérdése:

össze passzolnak a hardverek?

Figyelt kérdés

sziasztok!

kérdésem a következeö egy vatta uj konfigot raktam össze a kérdésem hogy a következökben felsorolt hardverek azért össze paszolnake?

részleteket leirom nektek

ALAPLAP: Asus A88X Fm2 Gamer

PROCI: Amd fm2+ A8 7600 gud core 3,1 ghz turbo 3,8

RAM: Kingston HyperX Fury ddr3 1866 2x4GB dual chanel

VGA: Sapphire r9 280x dual-x OC 3GB gddr5 384bit

TÁP: CoolerMaster B600 Ver.2

HÁZ: CoolerMaster K350

a vga odalso ventije egy CoolinkSWiF2-120p

prcihüző egy deepcoolGammaxx S40

elülsö ház venti egy sima coolermaster 12cm 1000 fordulatos

a hátso szivó venti egy Thermaltake Pure S12

2015. jún. 16. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem,mert az A8 7600 alapját adó Athlon 860K már gyenge egy R9 280X mellé,ráadásul ezt húzni sem lehet.

A táp pedig kerülendő darab.

Ház sem éri meg,helyette Raijintek Arcadia,olcsóbb is,és elég bele 1db normális házventi pluszban.

Oldalsó venti meg ilyen baromságok csak rontják a légáramlást.

1db elülső és 1db hátulsó venti bőségesen elegendő egy ilyen kaliberű gépbe.

Mennyi a kereted?

HDD nem kell?

2015. jún. 16. 17:11
 2/6 A kérdező kommentje:
a keret 180 volt igy ahogy van meg egy toshiba 7200 rmp 32m vinyo van hozzá én nem tudom amugy most hogy ilyen venti meg olyan venti nem kell bele igy legalább nem éri el a vga a80 fokot megyx 69 fokkal plafon
2015. jún. 16. 17:59
 3/6 A kérdező kommentje:
és nem is szerettem volna huzni nekem jo az a beállitás ami a gyári és kutya baj nincs vele teljesitményileg a táp nem melegszik
2015. jún. 16. 18:00
 4/6 A kérdező kommentje:
amugy érdekesek az emberek szidják a nevesincs tápokat most már ami normálisabb gyártói tápot vesz az ember most már az se jo érdekes ez :)
2015. jún. 16. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Se a Chieftec se a Coolermaster Zalman Thermaltake Corsair stb nem gyárt saját táp elektronikát,csak vásárol OEM gyártóktól.

Csak míg az Akyaga és társai csak hulladék belsőkre építenek,addig a nevesebb márkák komolyabb elektronikákat is alkalmaznak.

Coolermasternek is van gyatra megbízhatatlan,és csúcskategóriás tápegysége is.

2015. jún. 16. 18:16
 6/6 A kérdező kommentje:
én ezt értem de ha erre volt pénz akkor mást nem tudok csinálni vehettem volna egy olcso hkct is ennyi erövel de mivel ugy voltam vele hogynormális legyen inkáb rá áldoztam erre a tápra meg persze elsö szempont volt az is hogy legyenek csatlakozok is
2015. jún. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!