Nem sok ez a 80 fok?
Figyelt kérdés
Van egy i5 4460-as processzorom az alap hűtővel használom és játék közbe elég hamar felszökik a hőmérséklet 80 fok körülre. Ha tartósan ilyen magasan van nem lesz baja?2015. júl. 6. 20:44
1/4 anonim válasza:
De.
A ház hűtéseddel lesz ott gond, nekem ugyanilyen van, és 65 fok fölé még nem ment.
2/4 anonim válasza:
Kicsit sok, amiket megnézhetnél:
-jól van-e beszerelve a ventillátor. Van olyan alaplap amire az a gyári vacak rá se megy rendesen, nekem is kellett külön rendelnem.
-Pasztázás.
-Leveheted a gépház oldalát, nekem így jobban szellőzik. Vedd le, és nézd meg változik-e valamit a dolog.
3/4 A kérdező kommentje:
Bár igaz még csak a gta 5-nél mértem de most megnéztem a cod ghostnál is az meg 60 fölé nem is ment.
2015. júl. 6. 21:31
4/4 Trevor. válasza:
Azt hittem, hogy videokártyáról beszélsz, mert ott nem sok a 80 fok. De processzornál sok, még ha baja nem is lesz tőle. Nekem is i5-4460 van gyári hűtővel, nálam még így a melegben sem megy nagyon 60 fok fölé, ugyanis az oldallapi 12 centis venti fújja rá közvetlenül a hideget és a hűtőbordát lefestettem feketére, sokkal jobban néz ki és kicsit hűvösebb is lett tőle a cpu és Arctic MX-4 pasztával használom. Sok kis apróság ugyan, de hűvösebb lesz tőle a processzor. Amúgy Crysis 3 high, itt sem megy nagyon 60 fok fölé: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!