Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » El van csúszva a kép a TV-n....

El van csúszva a kép a TV-n. Hogy hozhatom helyre?

Figyelt kérdés

A számítógépem videókártyájához HDMI kábellel kapcsoltam egy lg electronics 32lc3r-zj TV-t. Rendben működik, viszont a kép nagyítva van, és így a kép nagyobb mint maga a TV képe, nem látom a kép széleit.

Próbáltam a távirányítóval a TV menüjében orvosolni a problémát, de nem találtem erre opciót, még a kép fülben sem.

Próbáltam a számítógépről az Nvidia Control Panelből beállítani a képet a következő videó alapján: https://www.youtube.com/watch?v=zsLs0TMfFws

Azért nem sikerült, mert miután kipipálom, hogy 'enable desktop resizing' az alatta lévő gomb: "resize..." ugyan úgy szürke marad így nem tudok rákattintani, és megejteni a beállítást.

Kérlek segítsetek! Már órák óta ezzel vacakolok...

2015. júl. 6. 00:18
 1/1 Hawk2244 válasza:
Hello lett valami megoldás?
2019. szept. 27. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!