VDSL internet Ping, Sebesség növelés hogyan?
"VDSL nem lesz gyorsabb csak mert bezárok 1 torrent programot"
A torrent úgy működik, hogy nyit több száz kapcsolatot. Ezen kapcsolatokat a router/home gateway úgynevezett NAT-táblája tárolja a kicsiny - pár MB-os - memóriájában. Ha ez betelik, akkor más tevékenységet nem fogsz tudni mellette végezni.
Ergó a torrentkliens megzabolázása vagy kikapcsolása adekvát megoldás.
"ha kell optika cat 6 kábelt"
Olyan nincs.
A CAT6 csavart rézérpáras kábel.
De legalább azt írd már le kedves kérdező, hogy:
- jelenleg milyen előfizetésed van
- ebből mennyit mérsz ki (mondjuk a [link] oldal segítségével, úgy, hogy minden Internetet használó programot kiiktatsz, minden, a belső hálózatokon működő gépen)
- milyen alkalmazásokat használsz, mire kellene az a rettentő nagy sebesség/alacsony válaszidő.
- milyen településen laksz
Invitel 25/5 Pusztaszabolcs VDSL
webáruházkatbantartó vagyok néha nőgyógyász is de az csak beugrós meló
Azt esetleg meg értem... Hogy a sebességet akarod nővelni. Viszont azt hogy neked webáruház karbantartóként miért kell jó ping (válaszidő vagy latency) ki hogy ismeri. Az azért érdekelne. Meg szerintem ezek a nőgyógyászhoz sem kellenek.
Egyébként utorrent kilépés. Ha úgy sem jó akkor nagyobb csomagot bérelj a szolgáltatótól. Vagy gyenge a géped a szolgáltatáshoz.
Vajon hogy "konvertál" UTP kábelt "oda-vissza"? :D
Kérdező, mennyi most a pinged és mennyit szeretnél? Miért?
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!