Milyen processzor hűtőt ajánlotok egy AMD FX8350-hez?
Figyelt kérdés
Ha lehet ne legyen drágább 10.000-nél.
Egyébként most egy 4.000-es hűtőm van és alapjáraton 60 fokos a proci.
2015. júl. 4. 15:29
2/4 anonim válasza:
Én ezt vettem kb egy hónapja, meg vagyok elégedve vele
Vaciláltam az evo, és eközött, de végül emelett döntöttem az egyszerűbb szerelés miatt(ennél nem kell leszedni a hátlapot, tökömnek se volt kedve kiszedni az alaplapot).
3/4 anonim válasza:
Még annyi, hogy fx6300 al használom 4.3 ra húzva, dög nagy melegben teljes terhelés alatt felment 67-68 fokig(de fontos megjegyezni, hogy akkor bőven 30 fok felett volt a kinti hőmérséklet, és tetőtéri szobáról van szó ~ 5-6 fokkal melegebb van idebent), átlagosan 45-46 fok több óra teljes terhelés után, átlag használat mellett 25-28.
4/4 anonim válasza:
házad pontos típusát jó lenne tudni.
ha belefér a házadba akkor rajintek ereboss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!