Segotep táp? Tudom, hogy nem a nagymárkák közül van! De most tudnék venni egy 550w-os segotep-et mindössze 2000Ft-ért!
#13 attol fugg mikori es milyen CWT bel
Enermax ban is volt olyan ahogy iArena ban is az van, es a nagynevu markas Enermax ok nem bizony csak gyengek voltak emiatt vagy hangosak (melegedes) hanem sajnos rendelenesen mukodtek is amivel kart okoztak
nem mindengepben minden peldany, de egy eleve irodai gephez is erosen megondolando tapot egy draga jatekos ala?
EC tapos kerdezonis te vagy kerdezo:)
nem tudni a barati iszonyukat, nala jol ment tap, akor mert ne ajanlhatna? de miert 2ezerert? mert ha tenleg "anyira jo" baratok kozt is ha fizetni kell akkor 5ezer koruli aron is mehetne
ha pedig jobarat akkor ajandekba is adhatna hisz 2000ert jolakni se lehet, vehetnel neki erte amit szeret vagy mit ker, sokan pl csokit, sort ker ek, vagy attol fugg ha borosok vagytok...
no de mindegy igazabol miert kell nekunk aggodni ha te nyugodtan fogod hasznalni?
altalanosagban ertetem a hasznalt piacon hogy ha valami nagyon olcso az gyanus
ugye van nagyon olcson sok minden de oda van irva mert anyi : HIBAS valami hibaja tehat van ezt le is irhatjak
ahova ezt nem irjak ki es ugyan anyi... amikor hasznaltan is tobszorose pl.
de ez nem baratok kozti dologra vonatkozik
"Kérdező: Nincs benne semmi gyanús!ő is kapta úgymond a tápot, ebbe nincs semmi átverés.Egy jó barát nem csinál ilyet.Nem TUD átverni!"
Ezek után, nem értem, miért tetted fel a kérdésed? Hiszen te vagy a tuti gyuri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!