Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segotep táp? Tudom, hogy nem...

Segotep táp? Tudom, hogy nem a nagymárkák közül van! De most tudnék venni egy 550w-os segotep-et mindössze 2000Ft-ért!

Figyelt kérdés
Barátomnak nem kell mert ez a pc házhoz járt és neki Corsair tápja van.De ez újonnan 14 körül van és azért nem egy hkc féle cucc.Szóval ennyiért nem tudok venni ilyen tápot soha.Szerintetek meg vegyem?Ha fejleszteném a gépet akkor max egy gtx 960,egy i3 4170 és 8gb ddr3 ramot kéne ellátnia.Most egy r7 250 1gb ddr5 van a gépbe szóval egy darabig azt megtartom.

#VGA #táp #Intel #NVIDIA #új #RAM #Corsair #GTX 960 #r7 250 1gb gddr5 #core i3 4170
2015. júl. 4. 15:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hát attól még valószínűleg valami középszerű kínai belső lehet benne. Googli főleg román találatot adott, talán valami helyi átcímkézett cucc. 2000Ft-ot biztosan megér, de a speckó alapján ez egy 400-450W-os tápnak felel meg, szóval az írt konfignál nagyobbat nem igazán érdemes belerakni. (960+i3-at még lazán elbírja).
2015. júl. 4. 15:17
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2015. júl. 4. 15:40
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bíznám rá a gépem, ne vegyed meg, mert mindent tönkre tud tenni a gépben.Nem véletlenül nem kell a barátodnak, nem csak ezért, mert nem használja.
2015. júl. 4. 15:41
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem fest ez olyan szarnak:

[link]

Attól, hogy mi még nem ismerjük, lehet középszerű belsővel megáldott. 85% hatásfok, egy rakat feszültségvédelem.

Mindenesetre egy román nyelvű tesztoldalon kellene egy tesztet lelni hozzá. De nem tudok szőröstalpúul.

2015. júl. 4. 15:58
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Papírom minden táp jó, biztos, hogy nem ezt a típust kapja meg 2ért, de ennyiért, amennyiért az oldalon van, inkább egy Fsp Apn 400at vennék
2015. júl. 4. 16:06
 6/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

hkc es hasonlo tapok is vannak 15 es felette is

szoval ez semmit nem hatarozott meg

2015. júl. 4. 16:12
 7/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

amugy mint szoktam mondani "te tudod"

en nem vennem meg es nem hasznalnam

10ezer koruli oszeg olyan nagy problema egy ismert es elismert minosegi tipust venni?

gepedhez 300W os normalis tap is boven jo lesz, bar "kozelkeleten" nem igazan kapni olcson jo tapokat

2015. júl. 4. 16:43
 8/20 anonim ***** válasza:
42%

Hát azért 2000Ft-ot tutira megér az a táp. Igaz, hogy 10-12e körül már vannak jobb tápok, de ennyiért ajándék.

Szerintem kb. a Chieftec iArena 400-450-es tápok szintjén lehet minőségben és teljesítményleadásban is, szóval a belépő kategória. Ha 14k-t elkérnek érte, akkor azért a gépet le nem fogja égetni, úgy gondolom, a rendszer max 200W-os teljesítményéhez meg bőven elég.

(Egyébként pl. az LC Power is árul egész jó tápokat, csak nem az 5000Ft-os szemetek, hanem a Gold tápok azok. Ezek csak rendelik a belsőt FSP-től, CWT-től, stb.)

2015. júl. 4. 17:02
 9/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

60ezres vga t es 30ezres cpu t rabiznal 2000 ezres meghatarozhatatlan tapra? igaz vanak rola roman leirasok de ezek pont a segotep gyenge minoseget igazoljak

egy iArena se valo egy ilyen gep ala nem hogy ez, nem "kozepszeru" az a belso hanem alsoszeru, hogy ujonan mert arazak igy tul ki tudja, de pl modularis emeli az arat de egy Xigmatek Macerick se eri meg pedig anak ismerni a belsejet

lehetne ez a hasznalt tap SeaSonic gold is de ha 2000 ert adjak az mar gyanus lene

amugy is hany eves lehet az a tap? stb stb

te kerdezo, meg aki jonak tartja nyugodtan hasznalja, en mint irtam nem ajanlom es nem hasznalnam, 8ezret nincs ertelme sporolni igazabol, mit nyertel vele? azt hogy sokkal tobbet veszthetsz? erdekes szemlelet

2015. júl. 4. 19:57
 10/20 A kérdező kommentje:
Nincs benne semmi gyanús!ő is kapta úgymond a tápot, ebbe nincs semmi átverés.Egy jó barát nem csinál ilyet.Nem TUD átverni!
2015. júl. 4. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!