Mi baja lehet az asztali gépemnek?
Van egy LG L1919S típusú monitorom, ami nem is olyan régi, mégis sz.rakszik. Az asztali sincs túl jó állapotban egyébként (alaplapot kéne cserélni), de még működőképes, és amikor bekapcsolom, a monitor is megy, de kb 1 perc múlva elsötétül és már csak a gép búgását hallom. A csatlakozást ellenőriztem és sztem rendben van minden, de nem tudom, h most a gép sz.r már vagy a monitor.
Fontos lenne, mert átkötöttem az egyik vinyót, amiről kellenének az adatok. Ja, és el kellett kezdeni telepíteni egy oprendszert (pedig van rajta xp), de az is félbemaradt :(
Mit tehetnék szerintetek?
(azon kívül, h kib.szom a gépet az ablakon)
videókártya rendben?milyen típus?
ha a gép állítólag rendben van akkor a monitorral csinálj valamit vagy kérdezz egy szervízt :)
úgy tudom, h az rendben van, de a típusát nem tudom.
lány vagyok, nem tudhatok mindent az informatikáról :D
amúgy a proci is lehet szar? az amd sempron, amiről jót még nem igazán hallottam.
Ha 1 perc után sötétül el, az pont elég a bootoláshoz, vagyis elvileg pont akkor megy el a kép, mikor a windows kezdene tölteni. A procinak ehhez nem nagyon lehet köze, mert akkor már a bootolásig sem jutnál el.
1.,Rakj bele egy Windows telepítőlemezt, ha a telepítőnek van képe, akkor valószínűúleg a windowsoddal volt baj
2.,Próbáld ki a monditort másik gépen, lehet, hogy annak van baja
3.,ha a monitor jó, de továbbra sincs kép a telepítőn sem, akkor videókártyának lesz baja valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!