Mi baja lehet a gépemnek?
Bekapcsolás után egyszer csak kidobta ezt :S [link]
Párszor végig bootolja rendesen a rendszert de utána kb 10 perc múlva ki adja megint a kék halált és újra indul :S
Windows 7röl van szó egyébként. Semmi előjele nem volt a hibának. egyszer csak beadta ezt.
Akkor valószínű hogy a RAM, de lehet akár alaplap is, vagy szinte bármi...
Kérj kölcsön valakitől RAM-ot és pórbáld ki azzal, ha azzal jó akkor a RAM halt meg.
De előtte lefuttathatsz egy memória tesztet is:
Már jó lett köszi :)
Újra akartam telepíteni még tegnap a win7et, de telepítés közben is ki ugrott a képen látható kék halál..
Ma azt csináltam hogy ki vettem a RAM-ot. Lefújtam azt a kis port róla, aztán át raktam egy másik foglalatba. Akkor a kábeleket jobban hozzá nyomkodtam az aljzatokhoz, videó kártyát leporoltam, hdd csatlakozóját és megtörölgettem és aztán már simán felment az op rendszer és azóta minden ok :) nem tudom, hogy most a por, valamelyik kábel, vagy a RAM foglalata volt a ludas. De lényeg hogy így lett jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!