Mi a baja a gépemnek?
Ott kezdődött az egész, hogy leszedtem a crysis 2-őt.
Feltelepítettem, magyarosítás stb..., majd amikor beindítom ezt írja ki:
Unsupported video card detected! Continuing to run minght lead to unexpected results or crashes. Please check the manual for futher information on hardware requirements.
"NVIDIA GeForce 8600 GTS" [vendor id = 0x10de, device id = =0x0400]
Tudom, hogy a videó kártyával kapcsolatos a dolog, de sejtelmem sincs, hogy mit kell csinálni.
Ám ez az egész még nem is lenne baj, mert ha leokézom elindul a játék. Rendben. Bár elég bénán megy, néha csak úgy kilép magától, az intrók nem mennek, ott folyton megakad, max. 800x600-as grafikán nem akad. Ha annál feljebb viszem már akad. Ami elég furcsa, mert a cod 4 maxon simán el ment, bár tudom, hogy a crysis 2 sokkal nagyobb játék, de azért furcsa...
Na, később a gépem amikor bekapcsolom elég lassan tölt be, am xp-m van. Mindig, amikor bekapcsolom és 4-5 perc töltés után valami fáljrendszer ellenőrzés jön be. Amikor először történt, aszt hittem nem baj, csak ellenőrzi a fájlokat. Amikor végzett újraindult és ugyanúgy lassan töltött és újra az ellenőrzés, semmi változás. Akkor amikor végre elindult a gép, elég béna képernyőfelbontásba lépett be az asztalra, egy kicsit várni kellett, hogy olyan legyen a képernyő, mind volt. Oké. Meg még ilyesmi gondok voltak. Most ott tartok, hogy a crysis 2 be sem indul, pedig eddig beindult, a 4. pályánál tartok, de ha most beindítom, tehát annál a kiírásnál leokézom azonnal ki is lép, és ezt írja ki:
CryEngine Error
Size of shader to big for int 16.
Mostanra pedig egyel több probléma van az egész géppel :(
Nem tudom, hogy a crysis 2 miatt van-e, de elég sok probléma van.
Hanghibás is lett, a hang szaggat, lassú minden, stb...
Valaki tudja, mi lehet a megoldás?
Nem elég, ha felrakom windows 7-et? Kicsit utánanéztem és úgy láttam, hogy az xp nem támogatott op. rendszer és ezért nem támogatja a játék a videókártyát.
Talán elég lesz, ha átrakom op. rendszert win7-re.
Igen, néztem az előbb, hogy legalább 8800-as kéne, nekem meg 8600-as van.
Akkor az utolsó kérdésem, hogy mindenképpen kell venni egy új videó kártyát, vagy lelehet tölteni valami frissítést hozzá, hogy 8800-as legyen?
Oks, am mindenképp Nvidia kell.
Akk pls írd le, jelenleg hányas gt-s a legjobb.
Előre is kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!