Miért nem 3. 0 PCex. Megy a garafikus kártya?
Figyelt kérdés
A catalist-ban (14.12-es verzió) a következőket írja: Grafikus busz képesség: PCI Express 3.0, Maximális buszbeállítás: PCI Express 2.0 x16.
A számítógépemben egy Sapphire R7 260x 2GB videókártya van, és egy AMD A10 6700 3,7GHZ processzor.
2015. júl. 2. 16:58
2/12 anonim válasza:
Azért mert az alaplapi PCIe slot csak 2.0
Amúgy teljesen mindegy mert teszt alapján kb semmivcel sem volt gyorsabb a 3.0
3/12 A kérdező kommentje:
Maga a gépet a videokártya kivételével ajándékba kaptam. És támogatja az alaplap a 3.0.
2015. júl. 2. 17:02
5/12 anonim válasza:
Közben utánanéztem. Úgy tűnik csak az FM2+ CPU-k támogatják a 3.0-át
6/12 anonim válasza:
Teljesen mind1, sebességben semmi különbség nem lesz.
7/12 A kérdező kommentje:
2015. júl. 2. 20:29
8/12 A kérdező kommentje:
De várjunk csak, az én processzor foglalatom FM2+....tehát ezek szerint támogatnia kellene.
2015. júl. 2. 20:34
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
De mint énis, és utánam is írták hogy az ég világon semmilyen teljesítménybeli külömbséget nem fogsz tapasztalni.
Hiába a nagyobb sávszélesség. A kártya is gyengusz illetve a gyakorlatban semmi haszna nem volt.
A 2 sín közötti teljesítményeltérés egy bechmark teszt szerint elhanyagolható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!