Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi történhetett a grafikus...

Mi történhetett a grafikus kártyámmal?

Figyelt kérdés
Üdv,úgy 5 hónapja kékhalált kaptam,újrainditás után azt vettem észre,hogy eltűnt a grafikus driver,eszközkezelőből eltűnt a grafikus kártya, beinstalálni a driverét nemtudtam, azt írta nincs kompatibilis eszköz,még az everestet is beinstaláltam,nem találta meg az nvidiát csak a hd graphicsot,mondom vége a graf. kártyának,tegnap újrainstaláltam a gépet,és lám hibátlanul működik,mi történhetett vele?

2015. júl. 1. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Ehhez tudni kéne a kékhalál típusát. Amúgy ha már hibátlan, szerintem mindegy, nem?
2015. júl. 1. 22:20
 2/10 A kérdező kommentje:
igaz,csak utólag így kíváncsivá tett,a kékhalálból úgytudom nemlehet megállapitani a probléma okát
2015. júl. 2. 02:56
 3/10 anonim ***** válasza:
De meg lehet, csak le kell kapni a hibaüzenetet.
2015. júl. 2. 10:18
 4/10 A kérdező kommentje:

utánanéztem neten:

A kék képernyőn megjelenített információ nem elég annak megállapítására, hogy mi nem működött megfelelően, még az olyanok számára sem, akik hozzáférhetnek a forráskódhoz . Csak azt írja ki, hogy mely pontnál történt meg a kód összeomlása, amely akár teljesen különbözhet a hiba származásától, és így képes félrevezetni a felhasználót, hogy azt higgye, egy hardver hibájáról vagy hasonlóról van szó.

2015. júl. 2. 18:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Sokszor segíthet viszont, nem nem teljesen gagyi agyilag a felhasználó, akkor kikövetkeztethető, na meg másik alkatrésszel való tesztelés bármikor fennállhat.
2015. júl. 2. 19:35
 6/10 A kérdező kommentje:
te kitudod következtetni a kékhalálból? mert az egyik gépem mindig dob kékhalált,már az agyamra megy
2015. júl. 2. 20:56
 7/10 A kérdező kommentje:
de megint ha azt irják wikipédián hogy a kékhalál éltal megjelenitett infóból nemlehet kikövetkeztetni akkor nemtudom hogy hogy sikerülhetne,egyértelmüen azt irják hogy nemlehet
2015. júl. 2. 21:01
 8/10 A kérdező kommentje:
bár lényegtelen,csak ne kapjak kékhalált :)
2015. júl. 2. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Írd le a hibaüzenetet, és sok okos ember majd segít :) új kérdésbe írd ki, úgy egyszerűbb.
2015. júl. 2. 21:17
 10/10 A kérdező kommentje:
2015. júl. 6. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!