GTX970 vagy inkább R9 290?
Mindkettőből a Gigabyte-ot nézem.
GTX970: [link]
R9 290: [link]
Itt most az áruk nem lényeges mivel nagykerből lesznek.
Most adtam el a Gigabyte R9 280-as kártyámat, így innen szeretnék feljebb lépni. Fontos szempontom lenne, hogy a jövő évi új játékok menjenek, de ugye ezeknek a gépigényét még nem tudjuk. (Pl.: Mirror's Edge, The Division, Mass Effect, Fallout 4 stb.)
i5-4690 (sima, nem K)
Asrock H97 Pro4
XFX TS 550W
Kingston 1333Mhz 8GB
Szerintetek melyik lenne jobb?
Az r9 290 olcsóbb,a gtx 970 erősebb.
Melyik a te számodra fontosabb?
Én Nvidia-t venném,erősebb és szeretnek az nvidia-nál nagyon sok drivert kiadni,frissebbnél frissebbeket,sőt sokszor csak 1-1 játékhoz külön driver.
Na meg alacsonyabb fogyasztás,elég kisebb táp,és a többi.
Én a helyedben a 970-ből nem azt a windforce 3x -et venném,hanem pl :
MSI GeForce GTX 970 4GB GDDR5 256bit PCI-E (GTX 970 4GD5T OC) Vi
ZOTAC GeForce GTX 970 4GB GDDR5 256bit PCI-E (ZT-90101-10P
Gainward GeForce GTX 970 4GB GDDR5 256 bit PCI-E (426018336-3361)
Ezek is mind 105-től kaphatók,viszont halkabbak és nagyon pazar hűtésük van szintén (főleg az MSI),nem kell ez alá 3x windforce
Köszönöm a válaszokat!
A fogyasztásuk elég szembetűnő. Nem is vagyok biztos abban, hogy ez a táp elbírná-e a Radeont.
Azért ezt néztem a Gigabyte-ból, mert ugyanilyen volt az R9 280 is. Az halk volt és nem ment soha 58°C fölé. De akkor megnézem azokat is, amiket ajánlottál.
én az r9 290-et venném a valós 4gb vram miatt,többet fogyaszt de a gtx 970-ből (és a többi maxwell gpuból) kilettek herélve olyan dolgok amelyek majd kelleni fognak pl a directx 12 alatt
[link] ennek nagyon jó ára van a többihez képest,de ha jöbb hűtés kell akkire sapphire vapor-x de ennek az ára már közel van az asus r9 390-hez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!