Ezzel a géppel (összeállítással) menne pl. a GTA 5, meg ilyen gépigényű játékok?
Windows 7 Home Premium 64 bit
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80 GHz
2.80 GHz, 8 GB RAM
Videókártya: Radeon 9200 SE 128M DDR TVO
max 10.000-ért kettes szorzójú tippmixet vegyél,és kockáztasd ,hogy a duplája legyen és akkor már tudsz venni olyat ami elég.
Majd csináld meg 25e-re és lesz videókártyád gta v-re,majd 8e-be tápod :)
Valamit elnéztél kedves utolsó (előttem lévő) .
40k-ba i3-at vagy 8 magos fx-et kapsz.
Elindul már egy 16k-s g3420 vagy x4 860k alatt is.
Ill. egy 25k-s r7 250x-el már elindul.
Ez a kérdés márpedig szerintem vicc kategória. Én is akartam hasonló kérdést feltenni viccből, de mindenkinek töke tele van az ilyen kérdésekkel már, szóval hagytam. Nos, nekem is van Pentium4 konfigom, nagyon régi, és a Minecraft 1.7-et se viszi. Na meg néha az NFSU2 is laggol. (igaz az majdnem full grafikán) Én régi konfigom:
Pentium 4 1.5 ghz Willamette
valami nvidia mx400 mx2 32 mega vram-al
ram eredeti: 256 mb ram
ram most: 768 mb ram
20 giga IDE vinyó
Compaq cdrw meghajtó
compaq evo alaplap
compaq házikó. (A rendszer eredetileg win2k volt most xp)
Te régi géped:
Pentium4 2.8 ghz - Oké. Ez a proci max. 3 évvel fiatalabb mint az enyém.
Videókártya: öreg radeon. 128 mega vram, ddr2 típusú. Ez sem sokkal jobb, mint ez enyém. Nyilván agp-s.
Merevlemezt nem ismerjük, tápot se és házat se.
Alaplapot sem ismerjük, de valószínűleg nem is kell.
És akkor a ram: 8gb Mi? NYOLC? Nem értem. Hány éves a gép??? Én compaqmba max. 3 gb ram lehet, tiednek se lehet sokkal több...
VAGY. Lehet, hogy arra gondolsz, hogy Pentium Quad Core-os processzorod van. (de nem hiszem) Az nem rossz, de nekem olyan a pentium quad core, mint egy erősen megcsonkított i5. 8 gb ram. Az elég. Videókártyát nem ismerem, de 128 mega vram amúgy se sejtet sok jót... :) Szóval próbálj meg 120kból összeszedni egy amd konfigot, és kész is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!