Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki ajánlana nekem egy jó...

Valaki ajánlana nekem egy jó optikai egeret ami sokáig kitart?

Figyelt kérdés
Körülbelül ez a 4. egerem 4 hónap alatt...mind a négynek ugyan az volt a baja..egy idő után csak minden 3-5. kattintásra reagál.Volt már HP,Genius kb. 1-2 hónapig bírják,és hát valljuk be amikor lol közben csak minden 5. kattintásra reagál az egér az egy cseppet zavaró,és unom már hogy mindig új egeret kell vennem.

2015. jún. 30. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem veszel egy rendes Logitech, vagy Razer egeret, amiben eredeti japán Omron mikrokapcsoló van?

Amennyit eddig elköltöttél, abból már kijött volna.

2015. jún. 30. 17:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kíváncsi lennék még hogy nektek milyen egeretek van és mióta? :D
2015. jún. 30. 17:17
 3/8 Trevor. ***** válasza:

Nekem lassan egy éve van HP BR376AA egerem: [link]

Amíg nem megy tönkre, nem cserélem le.

2015. jún. 30. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#2 Ez most hogy jön ide?

Nekem egy Microsoft Wireless Inteelimouse Explorer 2.0 van 7 éve, de az nem játékos egér.

2015. jún. 30. 17:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Ugyanilyen HP egerem volt,kb. 2 hónapig bírta..Úgy látszik rám jár a rúd az egerekkel kapcsolatban :/
2015. júl. 1. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Az egérgyűjteményem egy kis része:

FUNC MS-3 R2

Steelseries Rival

Steelseies Kana

Roccat Tyon

Roccat XTD

2015. júl. 2. 01:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem Samsung OMS3PB egerem van, és jelentem, hogy majdnem 10 (!) éve üzemel. Egyszer nem romlott el, és még jelneleg is bírja. Egyedül a görgője akad, de egyéb baja nincs. Igaz már nem gyártják, de strapabíró egér volt.

Jelenleg ami jó optikai egér, az a márkás egér. Értem itt a genius vagy a logitech-et, esetleg a razer-t. A többit kerüld.

2015. dec. 9. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:
És igen, ha jó egeret akarsz, akkor az 10 ezernél kezdődik.
2015. dec. 9. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!