Elhanyagolható eszköz az optikai meghajtó mostanság?
Most miből gondolod azt, hogy egy usb-s jobb? Egyáltalán miért usb-s meghajtót akarsz?? Egyszerűen nem is értelek..
A régi meghajtód abban az esetben teljesen jó, ha rá tudod dugni az alaplapodra.
Ergó: ha csak sata csatoló van az alaplapodon és neked ide-s (pata) csatlakozós a dvd íród, akkor vagy veszel átalakítót vagy kidobod a gépből, mert nem tudod rádugni.
Ebben az esetben is veszel 4500Ft-ért egy beépíthetőt és kész. Mit akarsz a 7ezer forintos usb-s csodával? Hordozni akarod? Vagy nincs a laptopodban és egyúttal ahhoz is használni szeretnéd?
+3000Ft mert más a formája?
(Ez olyan "női logika". Olyan, mint telefont szín alapján választani... :))
Egyébként megvan az előnye. Nem egy külső eszközöd van, amit ide-oda kell pakolgatni, porosodik, stb... hanem be van építve a számára egyébként is fenntartott helyre! Ráadásul mechanikailag sem egy összezsúfolt valami. Még az is lehet, hogy tartósabb lesz.
Édes istenem... miért ragadna be? különben mindegyiken van egy apró lyuk amibe ha bedugsz egy kihajlított gépkapcsot akkor még kikapcsolt állapotban is ki tudod nyitni a tálcát. (végső esetben)
Ez mondjuk usb-snél nem tudom mennyire jellemző. Ott hamarabb "beragad", pl menet közbe véletlenül kirántod a kábelt.
Attól hogy kisebb, nem jobb!
egyébként vicces. azért, mert már korábban is létezett, ezért rossznak hiszed! :D (mondjuk elárulom, az usb-s változatot sem tegnap találták fel!)
ha pedig tudnád, hogy a műholdakba sokszor 10 éves technológiákat építenek bele, akkor tv-t sem néznél? :D
minél régebbi valami annál megbízhatóbb (nincsenek gyermekbetegségei és ami volt már rég kijavították)
szóval nem bántásból, de tényleg nem értelek :)
Én azért megértem a kérdezőt.
Ha lett volna pénzem,én is inkább vettem volna USB-s meghajtót,úgyis évente 1x használom max,akkor meg minek rondítsa a szép gépház előlapját,meg szenvedjek a kábelei elvezetésével is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!