Van olyan monitor, hogy az maga a számítógép?
Köszönöm szépen a gyors válaszokat !!!
Nagyon sokat segítettetek és tényleg nem is olyan vészesen drága !
Akkor jól emlékeztem, hogy létezik ilyen csak nem voltam benne biztos.
Igen,az ilyen gépek legfőképp lányoknak valók,és olyanoknak,akik egyátalán nem konyítanak a műszaki paraméterekhez,meg a hardveres felépítéshez,csak az számít nekik hogy dizájnos legyen,meg hogy "ne legyenek kábelek",ahogy te is írtad.
Eszméletlenül túlárazott gépek,javarésze gyenge hardveresen,és a hűtésükkel is probléma szokott lenni.
Játékra pedig alkalmatlan mindegyik,de komolyabb erőforrásigényes felhasználásra is.
Mennyi kábel kell manapság egy DC tápos AM1-s géphez?
Egy notebook töltő,meg egy monitor kábel.
Billentyűzet,egér,internet,audio mind megoldható már rég asztali pc-knél is vezeték nélkül (bluetooth,wifi).
És akkor nem adsz ki 4x árat érte.
Én nem is terveztem/tervezek ilyen gépet venni, csak megkérdeztem, hogy létezik-e efféle PC !!!
Viszont az asztali gép meg falja az áramot !!!
Nekem laptopom van + a régi lassu PC :)
Dehogy falja az áramot.
Ez is akkora hülyeség.
Egy erős játékos gép is csak terhelés alatt fogyaszt sokat,ott is a legtöbb megáll 300W-nál max.
Terhelés nélkül ezek sem fogyasztanak 80W fölött.
Egy netezős filmezős gép pedig 0-25W között mozog általában.
Nekem pl 50W-t eszik a gép idle állapotban,ezért szükségtelen bármikor is kikapcsolnom,mehet 0/24-ben.
Mitől fogyasztana szerinted kevesebbet az az all in one pc?
Ez is mind a hardveres felépítésből adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!