Gigabyte gtx750ti oc nem ad kepet, integralt i5 van mellette?
Figyelt kérdés
Eddig integralt gput hasznaltam most vettem egz gtx750ti oc-t es ha abba dugom a hdmit akkor porognek a ventik de nem ad kepet. Ha az alaplapba dugom a hdmit akkor pedig nem engedi telepiteni a drivert mer nem talal kompatibilis hardvert. Selejtes lehet a kartya vagy csak at kell allitani a biost ? Koszonom ha valaki segit .2015. jún. 30. 14:49
11/15 A kérdező kommentje:
Az elsodleges pci expressen van :(
2015. jún. 30. 16:54
12/15 IceHunter válasza:
A tápegységgel van a probléma.
13/15 A kérdező kommentje:
Milyet kene vennem amivel mukodne?
2015. jún. 30. 19:04
14/15 IceHunter válasza:
A legjobb tápegység számodra az FPS Raider 550W. Tökéletes a mai hardverek árammal való ellátásához, és még lehetséges, hogy a jövőbeliekhez is.
Link: [link]
Ha nincs ennyi pénz tápegységre, akkor számodra a legjobb a Chieftec CTG-500-as tápegységet, ami olcsóbb.
Link: [link]
Az FPS Raider 550W-ot jobban ajánlom, mivel a későbbi fejlesztésekhez is jó lesz.
15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget , az elso lesz szerintem , mar csak a penzt kell megszerezni :) remelem jo lesz vele :)
2015. jún. 30. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!