Csapo1002 kérdése:
Hogy lehetne eltávolítani a másik "oprendszert"?
Figyelt kérdés
Újra lett telepítve a gép, Windows 7 64-bit. Beaktiváltam a windows 7 loader nevű kis progival, azóta rendszerindításkor nem tölti be automatikusan az oprendszert, hanem megjelenik a képernyőn a Windows 7 loader XE is, mintha második operációs rendszerként szerepelne és megkérdi, hogy melyikkel szeretném indítani a sz.gépet! Mi lenne erre a megoldás? Korábban is csináltam már ezt de akkor nem lépett fel ez a probléma!2015. jún. 30. 12:40
1/3 anonim válasza:
Futtatásba msconfig, ott Rendszer indítás, és ott vannak az oprendszerek. És egy kis "törlés" fül, a nem kellőre katt, és törlés
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt már megpróbáltam, de fura módon csak a fő oprendszer jelenik meg ott!
2015. júl. 1. 07:43
3/3 A kérdező kommentje:
Viszont megoldottam úgy, hogy az oprendszer-választó képernyő mutatási idejét lehúztam nullára, így egyből a boot-ol a fő oprendszer... :)
2015. júl. 1. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!