Szia
Ebbe a kategóriába ez a belépő.
Asus Sabertooth vagy Asus maximus jobb lenne 4690K-ra, de a Z97 is nagyon ó deszka :)
Bár nekem vannak előítéleteim az Asrockal kapcsolatban, Asus meg MSI párti vagyok, viszont van lesz olyan aki le fog hurrogni és Asrock/Giga párti.
Tény hogy az asrock 10ezerrel olcsóbb, mint az Asus ennél a típusnál és aláírom, hogy nem tud annyival többet, mint az Asrock, hogy egy 10essel rá kellene számolni.
Ha 3-4 ezer lenne a különbség akkor Asust vennék, de így az asrockot választnám.
Jó alaplap, támogatom ezt a vételt :)
nekem asrock van
de nem hurrogok senkire akinek mas van, kinek mi valt be
en azt mondtom h jo alaplap mint az elotte szolo
nekem mar 3 eve teljesit tokeletesen egy
asrock z77 pro3
elotte is asrock volt, de ismerosnek gigat raktunk ossze az is megy jol
Ha nincs szükséged M.2 és/vagy Sata Express portra és nem akarod csapágyasra pörgetni a processzort akkor bőven jó.
Persze csodák nincsenek.
Ha nagyon húzni akarod a procit, akkor válassz olyat, amin több VRM áramkör van, cserébe viszont drágább is.
Az AsRock alaplapok teljesen rendben vannak. Miként egyébként az összes többi gyártóé is. Ízlés dolga, hogy melyiket választod.
A Gigabyte lóg ki a sorból, amennyiben mióta a világ világ DualBIOS-sal szereli az alaplapjait, ami egy plusz biztonságot ad a buzerálni vágyó, ám csekély tudású és fakezű felhasználók számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!