Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen alaplapot célszerű alá...

I(L)TECHNO kérdése:

Milyen alaplapot célszerű alá venni, ami megbízható?

Figyelt kérdés

Olyan lap kéne, amit, ha behelyezem a processzort, nem szükséges a BIOS frissítés!

CPU: Intel Core i5-4460

RAM: KINGSTON 8GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/8GX

VGA: ASUS GTX 970 STRIX

Táp: Ez jó?

[link]

Egy SSD-t és házat ajánlanátok? A többi megvan.

A keret kb 250k.

Köszi!

2015. jún. 2. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan alaplap nincs, amihez nem szükséges valami okból kifolyólag BIOS-t frissíteni. Nem a legfrissebb BIOS-szal árulják az alaplapokat, és célszerű, ha mindig a legfrissebb van felrakva, mert sok stabilitási hibát is szoktak korrigálni.

SSD-ből samsung a legmegbízhatóbb, ha nincs rá keret, akkor kingston. Házból meg ami van legolcsóbb.

Alaplapból én mindenképp ASUS-t vennék (pl. H81 széria), tápra viszont ha már ennyit költesz, akkor 500W-os is lehetne minimum, bár 600W már optimálisabb.

2015. jún. 2. 09:59
 2/5 A kérdező kommentje:
A BIOS frissítést úgy értem, hogy elsőre induljon el vele a gép :) Későbbiekben frissíteném :)
2015. jún. 2. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Alaplap amilyet te keresel: Asrock H97 ANNIVERSARY alaplap 23 153 Ft

Táp: Jó lesz.

Ház: Zalman Z11 Neo számítógép ház 21 845 Ft

SSD: Samsung 512GB MZ-7KE512BW SSD meghajtó 77 704 Ft

2015. jún. 2. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 jól elszálltál.....

Kérdező: mindegyik alaplap pöccre indul, egyiken se kell kötelezően BIOS-t frissíteni indítás előtt :)

2015. jún. 2. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 A kérdező keretéhez alkalmazkodtam, gondoltam nem mindenből a legegyszerűbbet szeretné ha már ennyi a keret.
2015. jún. 2. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!