150-160 E ft-ig megbízható, minőségi laptop?
I3,I5 LEGYEN, ÉS DEDIKÁLT KÁRTYÁVAL SZERETNÉM. GEFORCE 820,840M.
Én a delleket néztem, meg az asusokat, de a dellekről úgy tudom, hogy minőségibb magasabb árfekvésben. Tudnátok mondani.Ezt néztem ki a mediamarktba.
Alienware jó kis cucc:D,de nem 150-be :D
3 év gari,gt840m,8gb ram 1tb hdd ,!!!!i7!!!!
Helyileg megnézed kipróbálod fizetsz.
mindkettő i7,gt 840m,ezekben "csak 4gb ram van" és 500 gb hdd,viszont jövőben,amikor a cpu kevés lesz akkor olcsóbb lesz hdd-t cserélni mint cpu-t vagy komplett laptopot és ugyanúgy "csak" 4gb ram van benne mint a két laptopban amit te néztél,bár 1x 7000 ft +4gb és 3 év gari ezekre is.
szerintem annyira nem jó az alienware
drága és hordozhatatlanul nehéz és nagy, az árában meg olyan asztalit kapsz hogy húha
200 alatt nincs minőségi notebook.
Ha jó gépet akarsz, akkor Acer V3 , Asus N széria,Dell Inspiron 7000-es széria az alap comsumer gépek közül.
Az olcsó gépek nem megbízhatóak, grancia lejárta után jobb megszabadulni tőlük.
Legjobban egy Inspiron 3000-es járnál, azon legalább van 3 év garancia. Ezt 2év után még normális áron el tudod adni, ha szép állapotban van.
Azt még vedd figyelembe vásárlásnaál, hogy csak egy RAM slot van az Inspiron 3000-ban, úgyhogy 8gb-osat vegyél alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!