1. Az ilyen neves szaküzletekben se ajánlott komplett szgépet venni (pl. pcx, pctrade)? 2. Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Tervezgetek egy új gépet 130e ft körüli értékben. Összeraktam alkatrészenként egy gépet 130e ftból,
- amiben jó alaplap( sajnos nem emlékszem milyen, ne kérdezzétek miért)
- AMD Phenom II X4 810 proci
- HD4770 512Mb vga
- 2x2048 mb ddr5 ram
- 500gb hdd volt.
Ezen a linken [link] van egy jobb gép 140ezerért, ezt venném meg csak nem tudom hogy az ilyen nagyobb szaküzletben is szoktak-e csalni?! Előre is köszi a türelmes válaszolóknak.
2010. márc. 2. 20:01
1/7 anonim válasza:
gigabyte lap,amd x4 2,8ghz proci,vidi kari jó,fsp táp,ddr3 memo 4gb ilyesmit választanék :)
2/7 A kérdező kommentje:
köszi és a linkről mi a véleményetek? Ilyen szaküzletekben is előfordul hogy sz*rokat pakolnak bele a gépbe(sztem nem mert 1 év garancia van, de várom a véleményeteket)
2010. márc. 2. 20:11
3/7 anonim válasza:
Ennyiért én jobbat rakok neked össze
4/7 A kérdező kommentje:
hajrá :D
2010. márc. 2. 20:13
5/7 anonim válasza:
nem jó a ddr3as ram, lasabb és drágább. a 4 magos proci felesleges, helyette inkább vegyél 2 magosat a megmaradt pénzből meg egy jobb tápot
6/7 anonim válasza:
Lehet felesleges még most a 2 mag, de 1 év múlva már kelleni fog a 4.
A ddr3 tényleg drágább, és lassabb is, de csak a lassú fsb-jű lapokkal. Egy 4 magos proci már kész kiszolgálni, és kompenzálni a nagyobb elérési időt.
7/7 anonim válasza:
A 4 magos proci tényleg felesleges. Vegyél egy magasabb órajelű kétmagost, jobban jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!