HDD probléma készülhetek valamilyen meghibásodásra?
Figyelt kérdés
Pont most volt 1 éve (16-án), hogy vettem egy WD 1TB os blue ezex vinyót. Eddig hibátlanul tette a dolgát de az utóbbi napokban ha másolok vagy megnyitok valamit akkor elkezd halkan nyikorogni ami eddig nem volt. Ez még annyira nem is zavarna de ha megnyitok pl egy 300 megás videót jó pár másodperc még megnyitja és addig mintha meg is fagyna a gép csak az egér mozog addig semmi, csináltam crystaldisk el sebességmérést seq be 178/175 MB/s es sebességet mért ami szerintem egyáltalán nem rossz HD sentinel is 100/100 ra írja. Nem tudom, hogy mit tegyek, lehet, hogy haldoklik?2015. jún. 27. 21:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!