Elégtelen tápellátás okozhat akadást, illetve nálam ez lehet a probléma? Ha nem ez, akkor mi?
A sztori az, hogy lecseréltem a régi gépben a videokártyát (Radeon 4870 -> 7850) és a processzort (E8400 -> Xeon X5450 775 átalakítóval). Az alaplapom egy GB EP35-DS3, van még a gépben két WD winchester, egy Plextor DVD és 4 GB DDR2 és egy 460W-os Gigabyte táp, ami tartósan 400W-ot bír a felirat szerint.
GTA V-tel játszottam, ami a videokártya csere után sokkal jobban futott, a procicsere utána azonban 1-2 percen belül játszhatatlanul akadni kezd. Lehet, hogy a táp kicsi már? Esetleg az E8400 hűtője nem elég? A legmelegebb mag 83 fokos volt játék közben.
Amit eddig megcsináltam: BIOS frissítés, CMOS reset. A gép felismeri a processzor típust, mind a négy mag aktívan dolgozik. Játék közben a winchester valamit nagyon működik, trendek szerint a lapozófájl és a memória megtelik, de a processzor csere előttről nincsenek ilyen adataim, nem tudom összehasonlítani.
egy jo cpu huto nagyon kelene
es a gaz szelozese is legyen megoldva
pasztazva is legyen cpu es borda kozt aholnosszeernek
polgari szoval hutozsirnak is hivjak
60W al fogyaszt tobbet kb.
a 8400 gyari hutoje erre nem megfelelo
70 fok amit max bir s cpu, ezert van roszul 83 fokon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!