Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NVIDIA GeForce4 MX 4000...

NVIDIA GeForce4 MX 4000 driver probléma?

Figyelt kérdés

Újratelepítettem Win7-re a gépem, és a videókártyámhoz (NVIDIA GeForce4 MX 4000) találtam egy jó drivert, a 93.71-eset. Mivel ennek a drivernek a telepítője 2000/XP-n fut csak normálisan, kénytelen voltam kompatibilitásos

módba futtatni (Windows XP SP3-as módba). Telepítés kész, gép újraindítva, minden, de ha Minecraftozni akarok, ilyen diavetítéses módba beadja a Mojang logót, utána ugyanúgy a menüt, de nem nyomhatok sehova. Illetve ha Windows Media Playeren néznék videót, a MP beindul, és kékhalállal a gépem újraindul. Skype-nal ugyanez. Help!

2015. jún. 23. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
felejtős..ősrégi hardvert akarsz mükődésee bírni win7 alatt..
2015. jún. 23. 15:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen. Kaphatnék-e megoldást is...
2015. jún. 23. 15:46
 3/4 karesz01 ***** válasza:

NVIDIA GeForce4 MX 4000 win7 driver

[link]

(Supported OS: Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP)

---

Skype-nál ajánlott lehet a frissítés .

Skype , Változat/verzió: 7.5.73.102 , Nyelv: Magyar

[link]

---

Valószínűleg most még friss az oprendszer telepítésed és nincs naprakész állapotban ,

ezért nem lehet felrakni a skype frissebb verzióját .

(nincs update-ve a Windows-od)

2015. jún. 23. 15:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt a drivert, ami most van a gépen, letöröljem?
2015. jún. 23. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!