Megfelelő Gamer PC összeállítás?
Processzor: Intel Core i5-4460
Alaplap: Gigabyte GA-Z97M-DS3H
Memória: Kingston HyperX Beast 8GB DDR3
Táp: FSP Hyper 600
HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB
Videókártya:GTX 970
Ház: Zalman Z11 Neo
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy processzorból érdemes-e erősebbet venni pl: i5-4590, vagy 4690 vagy jó ez is?
Válaszokat előre is köszönöm!
ha van keret ra, de 10eer felarat pl nem er
600 asra ven indokod? mert mar irtam hogy 500 as is boven eleg, a dupla ogyasztasu 290 ala is...
ja azthitem 4590 es 4690 ketto kozt van kerdes :D ezek amugy is ha jol empekszem orajelben azonosak, keso este mar nem nezegetem meg oket meg arukat
4460 tol ezek 10ezernel tobbel is dragabbak nem? tentudod van e kereted igy is
ha ugyis K prociba gondolkodsz tok ertelmetlen most ezeket a dragakat vened, jo lesz az olcso 4460 50ert
#3 de nem nyersz rajta semmit, sok mas tapnal is enyi a kulonbseg szerian belul sokszor, ha 700 as pl 500ft al dragabb akkor azt veszed?:)
de mindegy vegulis
hatranyod se lesz belole, meg kitudja lehet SLI t tervezel :P
A 4460 elég kell hogy legyen. Ahol már az nem lesz elég, ott baj van a játék optimalizáltságával :)
Azt ugye tudod, hogy a géped kb 200 wattot fogyaszt majd összesen? Egy 450 wattos minőségi táp is bőőőőven (duplán) elég volna a jövőre nézve is. Főleg hogy az elkövetkező procik még energiatakarékosabbnak ígérkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!