Ez az SSD mennyire számít jónak illetve mire jó az SSD ha azt vesszük hogy én főként játszok és szörfölök a neten?
Feleslegesen nagy! Ár/érték arányban jobban jársz egy 120-240GB-ossal...
Böngészés terén érzel majd gyorsulást illetve a rendszer és a programok indulásakor. Játékok terén max a pálya betöltésénél, bár én luxusnak érzem rátelepíteni a játékokat. Ahhoz túl drága egy ssd... (GiB/Ft)
lehet a neted lassú
nekem egy core 2 duos gépem van és az oldalakat másodpercek alatt betölti
15/1 mbites netem van
A gép pontos paraméterei nélkül nehéz megmondani. Sok minden okozhatja: gyenge proci, kevés ram, de igen, a hdd lassúsága is közrejátszhat. Persze az is lehet, hogy csak van egy kártevő a gépeden, ami fogja...
Írd le PONTOSAN milyen alkatrészek vannak a gépedben!
Igazából ez anyám gépe és semmi extra, de annyit tudok hogy a legolcsóbb a netcsomagunk. :D
Gondolom akkor ez a főhunyó, nem tudja valaki milyen lenen az ideális netcsomag?
Nézd. A legolcsóbb netcsomag is elegendő lehet!
(Persze kérdés ez mit takar)
UPC esetében mondjuk ott van a Fiber Power 30.
Ezen pontosan ugyanolyan gyors lenne a böngészés mint a digi gigabites kapcsolatával!
Miért? Mert egy weboldal kb 1-2MB maximum (most ne egy youtube videót vegyünk alapul, mert böngészésről beszéltünk). Tehát a 3MB/s esetében is ugyanúgy 1mp alatt töltődne be mintha 100MB/s lenne a sebességed. Az számít hány szálon tölt le (általában 8) és a ping, ami nem igazán függ a netcsomagtól, sokkal inkább a routertől és az egyéb hálózati eszközöktől.
Tehát mielőtt fölösleges költségbe vered magad, vagy nézz utána a dolgoknak és a géped paramétereinek, hogy kideríthessük a problémát vagy fordulj szakemberhez ha ennyire nem értesz hozzá.
Mert most gyűjtök egy új gépre és azt szeretném ha tökéletes lenne. :)
Olyan 350000ft-ot szánnék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!