Szerintetek melyik hardwer romlott el a notebookomban (megy a zöld)?
Figyelt kérdés
Sziasztok,bekapcsolom a notebookot,kéri ,hogy normál inditásban menjen,vagy javitásban,normálban addig jut el hogy a windowsot tölti,utána restartol,javitásban pedig elsötétül a kép és nemtörténik semmi,ujrainstalálásnál betölti a fájlokat mint a javitásnál aztán ugyanugy elsötétül a kép.2 éve volt már vele baj,a papir szerint HDD csere kellett,lehetséges hogy most is az a baj?2015. jún. 26. 09:20
2/5 anonim válasza:
jah és HDD -re tippelnék, nem feltétlen halt meg, inkább csak rossz leállás, fagyás, merülés miatt adat/rendszer fájl vesztés.
Chechk Disk elenőrizd a lemezt, és ha szerencséd van más problémád nem lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
megpróbáltam csökkentettben,az történt,hogy elakad itt:
\Windows\System32\Divers\aswRvrt.sys
és ismét restartol
2015. jún. 26. 10:55
4/5 A kérdező kommentje:
*\Drivers\
2015. jún. 26. 10:56
5/5 A kérdező kommentje:
utánanéztem és merevlemezzel kapcsolatos ez a hiba ,szóval megint a HDD romlott el
2015. jún. 26. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!