(laptop) Játék indításakor lila-zöld a játék képernyő a SIMS-nél (1,2) a GTA VC viszont fullon normálisan megy, mi lehet a probléma?
A gép Dell Inspiron 1011
Processzor típus Intel® Atom™ N270
Processzor frekvencia 1,6 GHz
Processzor FSB frekvencia 533 MHz
Chipkészlet Intel 945 GML
1 GB RAM
Merevlemez kapacitás 160 GB
Merevlemez fordulatszám 5400 RPM
Kijelző méret 10,1"
Kijelző típusa WSVGA
Kijelző felbontás 1024x576 pixel
A Dellnek van egy karbantartó programja, ezzel többször is elvégeztem teljes vizsgálatot és a videókártyánál több helyen azt írta hogy sikertelen a teszt futtatása....
A legfrisebb driver van fent. De amikor a gyári dell oldalon levőt próbáltam, majd az Intel driver kereső programját telepítettem, érzékelte van újabb, letölti, de telepíteni az sem tudja.
Illetve a mai nap történt meg először hogy gépeztem, csak az internetböngésző ment, tölt a gép, szinte befagy, "kikapcsol" a képernyő, fekete lesz, csak a windows 7 kurzorja látszik, a kör ami a töltést szokta jelezni, pár pillanat mulva visszajött a kép, majd megint elment... Ezt most csinálta először....
De azt nem értem továbbra sem, a GTA VC hogyhogy gond nélkül fut? Egyenlőre még más játékot nem próbáltam, csak a sims amit írtam mit produkál)
Itt találhatóak a driverek a géphez, régen is innen szedtem le a dolgokat:
(érdekes hogy windows7nél a chipset fülnél csak egy card reader fájl van, xp-re állítva pedig kiad egy inteles cuccot. (legutóbb ezt is ráraktam hátha...lehet az kavart be?)
A video fülnél pedig az utolsó van telepítve/ill az volt máskor is,
"Intel Graphics_Media 945GSE/GM965, v.8.15.10.1825, A00 Intel Graphics_Media 945GSE/GM965"
a többi valami TV-s cucc.
AZ Intel driver keresője Intel Driver Update Utility - kiad egy újabbat valami 10 vagy 12-es verzió már, de nem tudja telepíteni, úgy is próbáltam hogy leszedtem a régit, újrainditom, de a driver kereső továbbra is jelzi a régit és mutatja van frissítés, persze így sem telepíti fel.
Manuálisan ezt próbáltam:
ha fel is települ (érdekes mert ezt is 8-as verziónak jelzi telepítéskor is) a probléma változatlan (a sims-es dolog)
Most letöröltem ismét a gépen levőt, újrainditás. De fent volt egy másik, eszközkezelőből azt is sikerült eltávolítani. Újrainditás.
Feltelepítettem azt amit linkeltem (a kereső ezt adja ki)
Itt azt írja 15.12.75.4.1930 (Latest, viszont telepítéskor kiírja hogy ez a 8.15.10.1930
Eszközkezelőben is ezt írja.
Intel Driver Update Utility futtatásakor kiírja hogy nekem a 8.15.10.1930 van fent, de van újabb. A 15.12.75.4.1930 és letölthetem, letölti, és telepítené de megszakad....
Most akkor mivan? Rossz a számozás és ezt olvassa félre a rendszer vagy amit linkeltem az rossz?
Linkelek egy képet, amin látható a sims nyitó képe (a második rész is ilyen, maga a játék más gépen rendesen működik)
Ill szerepel rajta az intel driver program infója hogy talál frissítést, letölti de telepíteni nem tudja,
Manuálisan is megkereshető a programon belül csak éppen nem tudom mit keressek abban az oszlopban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!