Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik laptop...

Szerintetek melyik laptop lenne a legideálisabb számomra?

Figyelt kérdés

Egyetemre lesz rá szükségem, főleg tanulásra, filmnézésre, esetleg játékra a barátaimmal használnám. A maximális keret 200.000 forint lenne, amit ki tudnék adni érte. A fő szempont számomra,hogy megbízható legyen és ne menjen 2 év alatt tönkre és ha lehetséges akkor minél több játékot tudjon futtatni stabil élvezhető FPS-sel. (Az sem baj,ha Medium beállításokon.)

Már nézegettem őket én is, de nem értek hozzájuk annyira,szóval mindenféle segítséget köszönök.

2015. jún. 25. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Még így egyetem előtt hadd kérdezzem már meg, hogy a legideálisabb miben jelent többet az ideálisnál? :D

200000 szép keret, Asust vennék, lehet, hogy ezt:

[link]

2015. jún. 25. 13:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Elnézést a suta megfogalmazásomért :)

Ez a laptop nagyon jónak tűnik! De arra lennék kiváncsi,hogy a processzora és a RAM mennyisége okozhatnak-e majd problémát a játékoknál vagy esetleg az alapteljesítményében?

2015. jún. 25. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem egyszerű olyat találni, amivel nincs kompromisszum.
2015. jún. 25. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!