Melyik laptop/notebook lenne a legideálisabb játékhoz?
Figyelt kérdés
Nos, én egy példát sem tudok, mert nem értek a laptop vga illetve cpu-jaihoz. Egy olyan laptop kellene nekem ami kb. elvisz minden mai játékot,(ha egyáltalán van olyan az én árkategóriámba) valamit HD kijelzős legyen, a lehető legolcsóbban, ha lehetne. (150-165)2013. jún. 14. 21:35
1/7 anonim válasza:
Esélytelen ennyiért, vagy ha igen minimum grafikán és max 720p felbontásban. 220e környékén indulnak a "gamer" notebookok. Pl: Acer Aspire V3-571G-53238G1TBDCaii
De nagyon nem ajánlom a notebookot játékra. Nagyon melegszenek, ami nyáron problémákhoz vezethet. Most nem a levegőbe beszélek, hanem évek tapasztalata alapján. Gondold át!
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem mondod?:) én ugyanezt mondtam el itthoniaknak.. csak az hordozható meg stb... Hetekig tartott mire betanultam, és összeraktam egy jó asztalit, erre bejelentik, hogy laptop kell. És mondjuk mi lenne az a maximum játék amit mondjuk egy 160ezres lap elvinne??
2013. jún. 14. 21:55
3/7 anonim válasza:
240körül keresgélj erre a célra. Toshiba pl.
4/7 anonim válasza:
Lemaradt a Lenovo Y500 sorozata. 250-255 között lehet kapni. i5, 8GB RAM, 1TB HDD, 1080P az újban GT750M 2GB-os VGA, a régiben GT650M 2GB de SLI!!! Ami elég durva dolog. Létezik i7 változat is, értelem szerűen az drágább.
5/7 anonim válasza:
Az az elsődleges baj, hogy 160ért nem kapsz FullHD kijelzős notit. 200 körül indulnak ezek. Pl: Acer Aspire V3-571g-53238G75MAII_LIN_N14PGE2G
GT730M 2GB VGA-val, ammi ezt tudja: [link] (görgesd le, vannak grafikonok)
6/7 A kérdező kommentje:
2013. jún. 16. 18:17
7/7 anonim válasza:
Szerintem szemmel nem veszed észre, hogy nem FULL HD, hanem csak HD.
én legalábbis nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!