Számítógép elindításakor az ki-be kapcsol. Mi lehet szerintetek a hiba?
A problémám az, hogy ha megnyomom a gombot, elindul és egy-két másodperc múlva kikapcsol, majd újra elindul, majd kikapcsol; és ezt csinálja folyamatosan.
Aztán ha áramtalanítom és újra próbálom elindítani, akkor meg jó és működik is, nem kapcsol ki egyáltalán.
Szerintetek mi lehet a gond? Jól sejtem, hogy tápegység? Nem hinném, hogy a beragadt gomb okozná...
gari/szerviz, tapcseres proba ?
ha egy aljas tapod van elgondolkodnek rajta erdemes e allatomos tapot hasznalni ami sunyi tap
8 éves a gép, és eddig semmi gondom nem volt vele. Azért köszi a választ.
Ma veszek bele egy tápot és meglátjuk. Remélem jól gondoljuk első. :P
Azért célszerű ilyen hibajelenségkor leírni a géped adatait, a tápod márkáját és típusát, illetve hogy milyen tápot veszel.
Ha ratyi helyett ratyit veszel, ugyanott vagy és segíteni sem tudunk.
Közben egy régebbi kérdésnél meg tudtam nézni.
Gigabyte GA-EP35-DS4 alaplap, Intel E8400 core2duo proci és Geforce 9600gt videokártya. A mostani táp valami noname, annyi van ráírva, hogy SL-500 ami 500 wattos. Állítólag csoda, hogy eddig bírta.
Mivel senki nem reagált, vettem egy akármilyen 450-es tápot. Aztán ha ez végleg megadja magát, akkor beszerelem.
Azért kösz.
Arra figyelj, hogy ha megadja magát, viheti magával az egész rendszeredet. Ha már úgyis vettél egy újat, akkor rakd be azt.
Hozzáteszem, 6500ft-tól indul a 350 wattos fsp: [link]
Ha ilyet vettél volna, nyugodt lehetnél a géped jövőjét illetően.
De te a rossz táp helyett vettél egy ramatyot. Elhiszem, hogy nem ér sokat a konfigod, de ha az egész megpusztul egy áramszünet esetén, az senkinek sem jó.
8: Hát, elvileg nem fog megpusztulni, mivel van benne túlfeszültség, túlmelegedés, túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem (Akyga ami tudom, hogy nem FSP, de csak ilyen volt a boltban).
De ha mégis megtörténne a baj, akkor visszaviszem és a fejükre húzom az egész gépet.
Egyébként köszi a választ. Egész nap vártam, hogy valaki írjon, nekem viszont most kellett mert később már nem lett volna időm bevásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!