A processzor 100% fut egy youtub videó vagy bármely más videó élindításakor és élvezhetetlen videó gép adatai: fujitsu siemens amilo 1705 ram: 512 cpu: intel celeron M cpu 520 1.60ghz vga: via chrome9 HC IGP os: windows xp sp2 Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 18:09
1/6 Teno válasza:
Ram nagyon kevés 2giga minimum kéne
de maga az egész gép nem mai darab, egy SP3 XP is jobb lenne
Meg vedd lejebb a video felbontását Youtubon
3/6 A kérdező kommentje:
én is ezen a véleményen vagyok csak reméltem tudtok valami megoldást amúgy szerintetek linux alatt jobb lenne ?
ja és azért sp 2 mert az sp3 nem viseli el valami ért próbáltam többel is
2013. szept. 11. 18:42
4/6 Osynho válasza:
Vegyél bele + 1gb ramot, esetleg húzd a processzort, bár azzal a lappal nem hiszem, hogy menni fog a tuning.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is kevés a ram.
Gondolom az XP-d is tele van már mindenféle szutyokkal. Esetleg megpróbálhatod minimalizálni a memóriafogyasztást. msconfig-ban be tudod állítani, hogy mik induljanak automatikusan (illetve letiltani, hogy mik ne induljanak), így talán némivel több munkamemóriád marad. De az igazi megoldás legalább duplaennyi RAM lenne.
6/6 anonim válasza:
Igen, RAM-ot kellene venni( + 1 GB) Utána az XP SP3-at le kellene tölteni. Elfutna egy rajta egy Windows 7 Home Premium, vagy egy Home Basic? Mert ha igen, az OPREND-ről leszedsz egy integráltat(előtte regisztrálsz), mivel az XP-nek 2014.04.18.-án lejár a SP3 támogatása is.( Nem hogy a SP2-nek!) Ha nem megy el rajta a Windows 7, akkor meg szerintem ideje lesz új számítógépet vásárolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!