Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehetett? Lehet baj?

Mi lehetett? Lehet baj?

Figyelt kérdés
Leverte valami a biztosítékot a gépem természetesen egyből elszállt, nem volt semmi égett szag de mintha durrant volna egyet gondolom a tép, de működik rendesen a gép, nincs égett szaga.

2015. jún. 24. 01:05
 1/6 A kérdező kommentje:
táp* ami amúgy ilyen típus: [link]
2015. jún. 24. 01:06
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

ilyenkor erdemes lenne gariztatni, szervizeltetni

persze kivarhatod m'eg mukodeskeptelen lesz

de akkor vagy addig nem e teszi tonkre gepedet

vagy nem e okoz szemelyi karosodast (aramutes, tuz...)

2015. jún. 24. 07:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Az FSP ezen terméke is szerintem el van látva fesz ingadozás elleni védelemmel, de tudjuk, hogy soha nem lehet biztosra menni.

Két dolgot kell megnézned.

1. - pörög e a táp ventije

2. - ha igen, akkor terhelés alatt futtasd a gépet 10-20 percig

Ha nem forrósodik fel a táp, akkor nem lett zárlatos. Ha nem áll le a gép, akkor a kondenzátor sem sült ki. Ha nem érzel égett szagot működés közben a táp ventije felett, akkor az a pukkanás csak a biztosítékdoboz kapcsolója lehetett, nem a gépből jött. :)

2015. jún. 24. 08:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam arra hogy a doboz pukkanása volt, mindenesetre köszönöm a válaszokat!:)
2015. jún. 24. 15:44
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

mukodik rendesen a gep azt irta #3 :)

no persze en szinten kerdesbol itelve ugy vettem le hogy biztos hogy a tap durrant

no persze ez se biztos hogy utalhat arra hogy fel is robbant benne valami, vagy legalabhis tonkre is ment

barmi kiadhata a hangot

nemtudjuk milyen is volt milyen eros

de ugye egy szerviz az elmondotak alapjan felnyitja gepet meg tapot, es egybol latja van e gond vagy sem

igy viszont csak talalgatunk...

2015. jún. 24. 17:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Na igen a kérdés valóban rossz ebből a szempontból.

Megnézetem majd szakemberrel is, köszi még1x!

2015. jún. 24. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!