A processzor halhatott meg?
Tegnap elindítottam a photoshopot, ki akartam masolni egy kepet és lefagyott a rendszer. Kep all, hang beakadt, gep semmire se reagalt. Kikapcsolt, kb. 5mp-ig vissza se tudtam kapcsolni. Amint elindult elso dolgom volt megnezni mi hany fokos a gepben.. A proci 60 es 80 fok kozott ingadozott, mar arra is ha gyorsan mozgattam az egeret.
Kinyomtam a gepet, gondoltam a pasztaval van baja, vagy retkes a huto. Valoban az volt, kitakaritottam, uj pasztaval vissza a procira. Elinditottam a gepet, szokasosan felporgott minden, de a bios nem csipogott h baja van, csak kialudt a hdd munkat jelzo led. Azota ilyen. Amint hazaerek kiprobalom egy másik procival. Haaz is rossz lesz elkonyvelhetem az alaplap vegenek? :(
AsusP5B
Proci: Intel Dual Core 2,4GHz (pontos nevet nem vagom, E betuvel kezdodik)
A proci a legritkábban meghibásodó alkatrész egy számítógépben (különösen ha nem volt tunnigolva).
Ettől még persze nincs kizárva, de valószínűbb hogy más a baj. Alaplap, táp, VGA, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!