Gamer konfignak milyen? 210k
Proci: Intel I5 4460
Alaplap:Gigabyte GA-z97P-D3
VGA: Gigabyte R9 280X
Ram: Corsair 8 gb 1600 mhz 1x8
Hdd: WD/EZEX 1 tb 64 mb 7200 rpm
Táp: XFX TS 430 W
Ház:Raijintek Arcadia fehééér
Minden összepasszol? Más kérdésekből szedegettem össze a dolgokat, ha valamiből tudtok jobbat azt megköszönném!
290 eleg meggyozo erofolenyben van % ban
de en nem igazan ertek egyet, leginkabb lapka valtasaban
nem biztos hogy egyaltalan el akarja majd adni a gepet, es hogy kell neki ujabb platform
hasznalt valtasal (mar ha szukseges) sokal olcsobban jon ki, es egetrengeto tuningra mert lene szuksege?
de ezt kerdezonek kel eldonzeni ha nekintok mindegy a lapka akor tokmindegy nem?:) vegyen olcsot, sporolt, de hogy 290 belefer e kenyelmesen arba (meg egyhelyrol szeretne e mindent venni...) meg aztan hogy ha enyire sporolni kell nem egyszerubb az olcso 280 t vennie? ha mar ugyis alig gyengebb
mint kiadnia 290 re, ami a gepel tobbi reszetol joval hamarabb elavul "elgyengul" igy hogy "terult" meg a befektetes >> jatekra (?!)
az egyertelmu hogy jatekokban nagyobb teljesitmenyre kepes amit irsz
de hogy megeri e azzal nem ertek egyet (no persze hogy 280x megeri e azzal mar inkabb) de igazabol mindeg kilehetne talalni valami valtoztatast egy gepen... az biztos hogy 290 lenne a "kisebbik rossz"
de maga a 280X
280 + kb. 20ezer 280x (+10% ero)
280x + kb. 10ezer 290 (+30% ero ha jol latam)
de utaltam ra hogy 290 bol legolcsobbakbol 'en nem venn'ek, ellenben persze lehet tokeletesen hasznalhatok lenenek es 290x szintre oc zhetok
kerdezonek kell eldontenie
ezeket nem ellenzem, a gyakorlati tenyeket
de attol m'eg 'en nem ugy csinalnam
mintnirtam "mindenbol a legolcsobbat bezsufolom" azon indokal hogy masoknaknis megfeleltek ezen hardver osszeallitasok
valakinek az eloreosszerakot valoban aranytalan konfigok is megfelelnek...
Ami változtatást írtam azzal asszem benne van a 210E-ben. És az r9 290 jóval tovább elég lesz játékra. Két helyről kell megrendelni, ez se tragádia szerintem, bár pcx-en is szokott lenni 88ért néha az asus r9 290.
Az az alaplap meg tud mindent, amire ennek a procinak, memóriának szüksége van, amivel a Z97es többet tud, azt nem tudja kihasználni. Egyébként húzni a procit a B85M bulk-ban is tudod, szerintem közel addig, mint abban a Z97 lapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!