Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer konfignak milyen? 210k

Gamer konfignak milyen? 210k

Figyelt kérdés

Proci: Intel I5 4460

Alaplap:Gigabyte GA-z97P-D3

VGA: Gigabyte R9 280X

Ram: Corsair 8 gb 1600 mhz 1x8

Hdd: WD/EZEX 1 tb 64 mb 7200 rpm

Táp: XFX TS 430 W

Ház:Raijintek Arcadia fehééér

Minden összepasszol? Más kérdésekből szedegettem össze a dolgokat, ha valamiből tudtok jobbat azt megköszönném!

2015. jún. 22. 23:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Úgy nézem ebből az új Radeon szériából eddig csak az r9 390 éri meg, az is csak magasabb felbontásra, CF-ben gondolkodva.
2015. jún. 25. 10:53
 12/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

290 eleg meggyozo erofolenyben van % ban

de en nem igazan ertek egyet, leginkabb lapka valtasaban

nem biztos hogy egyaltalan el akarja majd adni a gepet, es hogy kell neki ujabb platform

hasznalt valtasal (mar ha szukseges) sokal olcsobban jon ki, es egetrengeto tuningra mert lene szuksege?

de ezt kerdezonek kel eldonzeni ha nekintok mindegy a lapka akor tokmindegy nem?:) vegyen olcsot, sporolt, de hogy 290 belefer e kenyelmesen arba (meg egyhelyrol szeretne e mindent venni...) meg aztan hogy ha enyire sporolni kell nem egyszerubb az olcso 280 t vennie? ha mar ugyis alig gyengebb

mint kiadnia 290 re, ami a gepel tobbi reszetol joval hamarabb elavul "elgyengul" igy hogy "terult" meg a befektetes >> jatekra (?!)

az egyertelmu hogy jatekokban nagyobb teljesitmenyre kepes amit irsz

de hogy megeri e azzal nem ertek egyet (no persze hogy 280x megeri e azzal mar inkabb) de igazabol mindeg kilehetne talalni valami valtoztatast egy gepen... az biztos hogy 290 lenne a "kisebbik rossz"

de maga a 280X

280 + kb. 20ezer 280x (+10% ero)

280x + kb. 10ezer 290 (+30% ero ha jol latam)

de utaltam ra hogy 290 bol legolcsobbakbol 'en nem venn'ek, ellenben persze lehet tokeletesen hasznalhatok lenenek es 290x szintre oc zhetok

kerdezonek kell eldontenie

ezeket nem ellenzem, a gyakorlati tenyeket

de attol m'eg 'en nem ugy csinalnam

mintnirtam "mindenbol a legolcsobbat bezsufolom" azon indokal hogy masoknaknis megfeleltek ezen hardver osszeallitasok

valakinek az eloreosszerakot valoban aranytalan konfigok is megfelelnek...

2015. jún. 25. 11:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Ami változtatást írtam azzal asszem benne van a 210E-ben. És az r9 290 jóval tovább elég lesz játékra. Két helyről kell megrendelni, ez se tragádia szerintem, bár pcx-en is szokott lenni 88ért néha az asus r9 290.

Az az alaplap meg tud mindent, amire ennek a procinak, memóriának szüksége van, amivel a Z97es többet tud, azt nem tudja kihasználni. Egyébként húzni a procit a B85M bulk-ban is tudod, szerintem közel addig, mint abban a Z97 lapban.

2015. jún. 25. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!