Gamer konfignak milyen? 210k
Proci: Intel I5 4460
Alaplap:Gigabyte GA-z97P-D3
VGA: Gigabyte R9 280X
Ram: Corsair 8 gb 1600 mhz 1x8
Hdd: WD/EZEX 1 tb 64 mb 7200 rpm
Táp: XFX TS 430 W
Ház:Raijintek Arcadia fehééér
Minden összepasszol? Más kérdésekből szedegettem össze a dolgokat, ha valamiből tudtok jobbat azt megköszönném!
Ezt a gépet ne akard később fejleszteni procival, inkább add el egyben és vegyél új platformot. Az i5 mire kevés lesz, egy tuningos i5 se lesz nagy előrelépés, ráadásul hűtő is minimum 7E.
Ház, vinyó, memória, proci OK.
VGA szerintem drága, vagy a sima r9 280 vagy az r9 290. (itechshop.hu, magicomp.hu)
TÁP helyett inkább Super Flower SF-450W, XFX Pro 450W, Thermaltake Hamburg 530W. Kb. ez a minőségük sorrendje is.
ALAPLAP helyett Asrock B85M bulk.
szerintem felesleges es ertelmetlen valtozatnod
kiveve tapegysegen vga csati miatt lene erdemes, de ha tele van molex csatikal akkor tok mindegy (most nem nezem meg, de te xfx oldalan megtudod nezni hany pcie es milyen es hany molex (peripherial) csati van, XFX Pro 450 en 2db 6+2pin van szoval azert lene jo ha arulnak ahol vasarolod geped)
Szerintem meg amit a #4-ben írtam mind értelmes változtatás, miért nem látod?
Szerinted van értelme egy 51E forintos procit később lecserélni egy K-s változatra egy olyan alaplapban, amivel max. középszerű tuningot érhetsz el és hűtő sem ártana rá? Ha szerinted se, akkor meg pont elég ide a B85M bulk 11E-el olcsóbban.
Vagy érdemes venni 79ért egy 280X-et, ami 13%-al erősebb egy sima 280-nál, ami 61E? Az alaplapon megspórolt összegből 88ért megrendelheti az R9 290 kártyát valamelyik oldalról, amit írtam.
Vagy miért érdemesebb vadászni az XFX Pro változatot ha most pont nincs pcx-en, amikor ott van jó árban az a Super Flower?
Mindkettő jó táp.
nem tudom ipon ol e rendeli de biztos
mondjuk akkor mar 380 4gb is felmerulhet nem? ami 280x tol olcsobb de 280 tol jobb
cpu upgradet kovetkezo generaciokor is valthat vagy hasznaltan is bevalthassa, de ha ugyerzed ezen a lapkan keptelenseg lesz normalis tuningot elernie akkor mindegy,
ellenben mert olyan rossz ez a Z97 lapka? van olcsobban Z97 es (foleg jobb is)
milyen hatranya lesz a Z97 lapkabol?
290 el hany % al lesz elorebb a 380 es a 280x tol?
megeri tenleg anyira a 290 ezt a nagy "bezsufolom minel olcsobban amit csak tudok" ot?
en nem igazan fektetnek 290 be, foleg valami legolcsobb tipusaba, legyen az Asus vagy sem
És ez itt a 4gb r9 380. Sokkal jobb választás az r9 290.
Az i5-4460al nem fogja érezni a 25ezres lap előnyeit. Akkor minek álljon benne a pénz? Pár év múlva meg egyszerűbb egyben elpasszolni és egy akkori modern platformra váltani mint vadászni egy tuningos procit, valakinek meg eladni a régit, hűtőt venni és akkor sem tudsz majd túl nagy órajeleket elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!