Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik VGA jó ehhez a játékokhoz?

Melyik VGA jó ehhez a játékokhoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nekem van egy gépem amiben:

Proci: Intel Core 2 Duo CPU 2,40Ghz

Ram: 2x2gb ddr3

VGA: Nvidia Geforce 210

alaplap: Asrock(nem tudom a pontos számait)

Nah most, nekem kellene egy olyan VGA ami elvinné nekem a DayZ, ARK, Bf3-4 meg még ilyen survival játékokat!

Hogy mennyit szeretnék rá költeni?

-Max 20 ezer forintig megyek.

Szeretném a ti segítségeteket kérni hogy milyen vidikártyát érdemes venni. Nekem sajna kevés a tapasztalatom ebben azért kérdezlek titeket.

2015. jún. 22. 17:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

És ha te meg dolgozol, akkor ne itt oltogass másokat.

Kinem állhatom ha valaki csak a helyesírási problémákkal tud basztatni másokat.

2015. jún. 22. 18:04
 12/15 anonim ***** válasza:

mert felismerted a saját problémáidat ezért bánt ennyire..

ezekhez a játékokhoz illene egy 4 magos proci is..

2015. jún. 22. 19:40
 13/15 anonim ***** válasza:

HD7750 használtan, azon még a Diablo 3 is futott, hasonló processzorral, bár annak nagyon kicsi a gépigénye. Ahogy tanácsolták egy olcsó Core 2 Quad-ba is érdemes volna belefektetni a pénzed, akkor valószínűleg minden menne minimumon, vannak manapság játékok, amik már megkövetelik ( tehát nem indulnak el ), 2 magos processzorokon.

A helyesíráshoz: Mind a kérdező, mind a válaszolók nem korrektül reagálták le a dolgot, lehet szépen is kijavítani valaki írását és akkor nem lesz belőle szócsata, illetve lehet egy bunkó beszólást is normálisan lereagálni, vagy nem fennakadni rajta.

2015. jún. 22. 19:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Core 2 Duo-m van nekem is, egy GeForce 9600 gt-s videokártyával. A Dio3 simán megy, akadás nélkül, viszont ilyen BF3-4-gyel már meg sem mertem próbálkozni. Szerintem azokhoz nem elég egy újabb videokártya, kell a négymagos proci is.

Szerintem is jó ötlet a 7770, anno én is azt akartam venni bele, csak aztán azok a mocskos anyagiak.

2015. jún. 22. 20:12
 15/15 anonim ***** válasza:

A battlefield 3 minimum gépigényének pont megfelelsz proci ügyileg, túlteljesíted ram ügyileg és elméletileg a vga is elég hozzá.

[link]

ha minden igaz, most egy E6600 cpu-d van, ami plga 775 socketes.

Egy E6850-es sokat lendítene a dolgokon, az 2*3 Ghz-es. Nézegesd a vaterát, hardveraprót, hátha felbukkan egy. Még TDP adatokban is stimmel a mostani prociddal.

Aztán itt véget ér a történet.

S hogy milyen VGA legyen mellé? Ez nehéz kérdés, de mint írták, egy HD 7770 valószínűleg elégséges lenne az említett feladatokhoz.

2015. jún. 23. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!