Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik VGA jó ehhez a játékokhoz?

Melyik VGA jó ehhez a játékokhoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nekem van egy gépem amiben:

Proci: Intel Core 2 Duo CPU 2,40Ghz

Ram: 2x2gb ddr3

VGA: Nvidia Geforce 210

alaplap: Asrock(nem tudom a pontos számait)

Nah most, nekem kellene egy olyan VGA ami elvinné nekem a DayZ, ARK, Bf3-4 meg még ilyen survival játékokat!

Hogy mennyit szeretnék rá költeni?

-Max 20 ezer forintig megyek.

Szeretném a ti segítségeteket kérni hogy milyen vidikártyát érdemes venni. Nekem sajna kevés a tapasztalatom ebben azért kérdezlek titeket.

2015. jún. 22. 17:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az egész gép béna.
2015. jún. 22. 17:45
 2/15 anonim ***** válasza:
Egy használt HD7770-el még segíthetsz a dolgon,a de processzor már elég gyengusz.
2015. jún. 22. 17:47
 3/15 A kérdező kommentje:
Én nem egy atomerőművet szeretnék, és nemis akarok full highon játszani a játékokkal, csak legalább minimumon vigye el ezeket. Az olyan kommenteket hogy a Proci szar meg ilyen azokat kérlek szépen kerüljük. Nekem ez van, én ezt szeretem.
2015. jún. 22. 17:48
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam hogy szar,csak azt hogy gyenge.

8 éves 2 magos processzor,ne várd el tőle hogy a BF4 meg a DayZ normális elfusson vele.

Ha támogat a lapod Quad-ot,akkor érdemes lenne esetleg cserélni,ha bagóért hozzájutsz.

2015. jún. 22. 17:51
 5/15 anonim ***** válasza:
Egy pdf helyesírási szótárat simán elvinne.
2015. jún. 22. 17:52
 6/15 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ilyen hogy Dayz meg bf4 re nem is számítok. De kellene nekem egy jobb vidi kártya ami azért a mostani teljesítményét növeli a gépnek!
2015. jún. 22. 17:53
 7/15 A kérdező kommentje:
5. kommentelő ha nem tudsz válaszolni a kérdésemre akkor szépen kérlek hogy ne írj semmit, engem nem érdekel az hogy neked jobb van meg ilyenek. Dugd fel magadnak. Nekem ez van, ennyi. Én egy normális kérdést raktam fel úgy gondolom. Ezért szeretném ha normálisan válaszolnál is rá.
2015. jún. 22. 17:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Mondtam,HD7770 használtan.
2015. jún. 22. 17:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem nincs jobb kérdező, mert én dolgozom, nem játszom. te meg ha nem tudsz írni helyesen, tanulj játék helyett. Inkább én szóljak, mint a közösség, ahova jársz.
2015. jún. 22. 17:59
 10/15 A kérdező kommentje:

Látom nem érted a lényeget. Engem az nem érdekel hogy dolgozol, csak nem kell egyből ilyeneket kommentelni.

Ha nem tudsz a kérdésemre válaszolni akkor fogd meg billentyűd és vágd földhöz.

2015. jún. 22. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!