Pirospóló kérdése:
Milyen processzorral vegyek notebookot?
Figyelt kérdés
MOst akarok venni új notit, kb 80-110 ezer forint között, persze ha lehet, minél olcsóbbal, de nem vagyok tisztában a processzorokkal! AMD vagy Intel? Intelen belül milyen? Mennyire számít, hogy hány magos, hány gigás, ill. a gyorsítótár???2015. jún. 22. 16:52
1/5 anonim válasza:
ilyen árban inkább adm-t vegyél, az intelnek nagyon butítottjai vannak az alsó kategóriában, de ha csak ennyit szánnál rá, lehet egy használt géppel jobban járnál. persze kérdés, hogy mire is lenne használva.
2/5 A kérdező kommentje:
értem, egy hozzáértő cimborám viszont az AMD-ket szidta, állítólag rengeteget vizsnek nála javítani
a használt cucctól meg idegenkedek nagyon
egyébként játszani nem szoktam, böngészés, film, zene, youtube, online poker, náha egy kis zene meg videoszerkesztés
2015. jún. 22. 17:42
3/5 anonim válasza:
"videoszerkesztés" hát ahhoz minimum dupla ekkora keret kell ha normálisan akarod használni(bár kinek mi a videoszerkesztés)..
egyébként #1 mi a baj az i3 procikkal az olcsóbb laposokba?
4/5 anonim válasza:
az a bajom, hogy i3 nem igazán van 100k-t.
5/5 anonim válasza:
110k-ért már van i3 4gb rammal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!