Melyik tápot vegyem?
Konfiguráció: i5-4440, Gtx 750 ti OC, 2x4 Gb ram, 1 HDD, 4 12cm ventilátor.
Kinézett tápok:
XFX TS Series 450W
EVGA Power Supply 500W
COOLERMASTER B600 v2
Esetleg milyen tápot ajánlanátok? Összehasonlítva melyik milyen? Későbbi bővítés szempontjából (200watt körüli videókártya) 1 ágas vagy több ágas tápot érdemes?
#2 #1 szerintem "o e tudja, de te sem kerdezo...
pontos tipusa kelene
enyi info alapjan xfx ts 450 de ezen nincs 2db 6+2 pcie tapcsati...
ilyen arban ha XFX Pro 450 t nemtudsz veni mert nem aruljak, Thermaltake Hamburg 530 van pl.
de ha megmondod hol vened, vagy hogy mindegy, akor kereshet valaki egy jot
* "o sem tudja *
15ezer korulit szansz max a tapra?
amugy ez a cm b v2 nagyon belepos legalja szint, es 15ert anyira meg se venem
evga "olcso" tapjai felejtosek
evga 500B az belepos tap, de nem 15ert szokot meni hanem 20 hoz kpzeleb mostanaban, szinten nem eri meg arat ez sem
xfx ben seasonic belso van, jofele tap de mint irtam ezen keves csati lehet...
az emlitett Hamburg 530 on kivul pcx.hu n ezek vanak pl amik megerik
Corsair CX 500 Bronze
Chieftec (A80) CTG-550-80P(B)
FSP Hyper 500
nem a Evga 500B nem eri meg 15 koruli aron sem csak joval alats ern'e meg, de ha mindenkep azt szeretned az 500B (Bronze) tipusa v'alalhato tap
XFX Pro 450 nek is 15 koruli aron kellene menie amugy
azthitem csak nem aruljak
kerdesben irtad hogy TS szoval nem "talalgatam" a Pro ra hanem megemlitetem hogy tobb csati van rajta
a ket tap amugy lenyegileg ugyan az ezen kivul
TS 430 es 450 kozt is csak teljesitmenybeli kulonbseg van meg max azon is m'eg kevesebb csati lehet, gyartoi oldalt kel csak megnezni, xfx oldala eleg reszletesen leszokot irni minden adatot roluk
nem latok ipon on xfx pro 450 t...
szoval nem ertem akor mire irtad hogy az draga
nem volt szo arrol hogy 550 :) (most nem nezem meg hogy ezt egyaltalan aruljak e ipon on, de igen ez joval dragab szokot leni 20 feleti kb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!