Lopokus kérdése:
Melyik tápot vegyem?
Figyelt kérdés
r9 280x, fx 6100-hoz kell vennem tápot, és tudom, hogy az fsp raider 550 az elég jó táp, de pcx-en, csak az fsp raider S 550 van. Ez miben más? Megéri ezt venni, vagy vegyem inkább a 650-et S nélkül?:D Éss kihajtja az 550-es ezt a konfigot?2014. aug. 12. 13:55
3/7 A kérdező kommentje:
de amit írtam azok közül...
egy chieftec ctg 500asom van most, szóval ezzel nem sokkal lennék előrébb
2014. aug. 12. 14:54
4/7 anonim válasza:
De,sokkal előrébb lennél vele.
60W-al erősebb,és mindezt egybenhagyott 12V ágon teszi,szemben a CTG-vel ami osztott 12V ággal rendelkezik.
5/7 A kérdező kommentje:
jó de a raider 550 meg 100 W-at erősebb és kb 1 ezressel több mint amit te írtál.. én csak arra lennék kíváncsi, hogy a Raider S 550 és a sima Raider 550 között van e különbség?
2014. aug. 12. 15:12
6/7 anonim válasza:
Ha van egy ctg500-as tápod, akkor minek kell másik?
Elég lesz.
Amúgy én is azt mondom, hogy a cooler master g szériából nézegess.
Jó minőségű és árú tápok
7/7 A kérdező kommentje:
mert ez már egy új alaplapot se bír, tavaly vettem egy asus m5a97 evo r2.0 lapot és állandóan újraindult, mindent megnéztem és a táp nem bírta valahogy
azt mondták, hogy ketté osztott 12V-os ága van és azért nem jó, úgyhogy megveszem ezt a fsp raider S 550-et, remélem az S jelző nem valami sunyiságot takar
2014. aug. 14. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!