Lehet-e baja egy DVD írónak?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy DVD írot, de használtan. Ezt találtam : Sony Optiarc AD-5240S : [link]
Romániában lakom, úh ez kb. olyan 3500 HUF.
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e ezeknek bajuk (gondolok itt arra, h nem ír, olvas, nem fogadja el a gép).
Egyébként a gép az új, 1 hetes :)
Köszi elöre is.
2015. jún. 22. 14:35
11/12 anonim válasza:
Na, akkor most elmondom. Sok hibája lehet egy ilyen kis kütyünek. Pl. nekem van régi IDE DVD íróm, használtam vettem. Amikor legelőször elindítottam, akkor kerregett, és nem forgott benne a DVD. Aztán egy géptakarításnál kivettem, szétszedtem, megigazítottam a mechanikát, és lám mükszik. De ezek nagyon sérülékeny eszközök, sok bennük a mozgó alkatrész. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!