Miért csatlakozik le a külső HDD?
Most vettem egy 3.0-ás Mobil rack-et 2.5" -os HDDhez.
Kábel így néz ki:
kétfelé ágazik , egyik gondolom a 3.0 másik a 2.0 usb .
3.0 bedugom a 3.0 ajzatba (SS - SS) akkor elindul a hdd.
Van mikor fogja magát és lescatlakozik majd újra fel. PL ha játszok a meghajtóról akkor bezárja a játékot csak úgy random, pedig hozzá se nyúltam a kábelhez. MEglenne törve a kábel vagy gyenge lenne az áram forrás? Úgy is próbáltam hogy mind2 usb ajzatot egyszerre bedugtam hogy több áramot kapjon azzal is csinálja.
Kábel és a mobil reck vadi új
Köszi.
a két kábelt nem muszáj bedugni ugye? Csak a 3.0-sat elég?
ponka100 :
Köszi!!
DE miért van az hogyha a 2.0-ás porton használom és ott is csak az egyik van bedugva, ott jól működik?
Van mikor a 3.0-ás portokra rádugom mindkettőt, vagy csak az SS-t látni hogy villog a vinyó meg hogy megy, de nem ismeri meg.
Drivert most frissítettem le a legújabbra:
KÉP
Nemtudom mi lehet a gond o.o
Másik eszközökkel (pendrive & vezetéknélküli egér ) működik a 3.0 port , ezzel nem...
LCPOWER LC-25BU3
a rack tipusa
Figyelj itt sok dolog lehet.Egy biztos játszani külső vinyóról nem igazán jó.Először én igy kezdeném :rádugnám micro usb kábelel a 2.0 portra.A kábel:
És még valami látom alaplapi a 3.0 aljzat olyankor a 2.0-at (ami nem a kék) azt kettesbe dugtad ugye?
Laptop baloldalán van 2db 3.0 csati jobboldalán 2db 2.0
baloldalába dugtam be mind a 2 kábelt mindkettot a 3.0-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!